WhatsApp: Νέο bug επιτρέπει σε μπλοκαρισμένους χρήστες να σου στέλνουν μηνύματα

Η δημοφιλής εφαρμογή WhatsApp εμφανίζει μια δυσλειτουργία που προκαλεί εκνευρισμό και σύγχυση στους χρήστες της. Χρήστες δέχονται μηνύματα από άτομα τα οποία έχουν ήδη “μπλοκάρει”.

Αν και υπάρχει παράκαμψη στο συγκεκριμένο πρόβλημα (ξεμπλοκάροντας τον ανεπιθύμητο χρήστη και έπειτα μπλοκάροντας τον ξανά), η εφαρμογή δεν έχει δημοσιοποιήσει το θέμα ή την προσωρινή λύση του προβλήματος. Εκτός αυτού, εξαιτίας της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας, οι μπλοκαρισμένοι χρήστες έχουν πρόσβαση στο status και στις προσωπικές πληροφορίες των χρηστών που τους έκαναν μπλοκ!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που χρήστες μπλοκάρουν άλλους χρήστες, όπως η φραγή ανεπιθύμητων εισερχομένων μηνυμάτων. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι ψυχοφθόρο να δέχεσαι μηνύματα από πρώην σύζυγο ή από πρώην επαγγελματικό συνεργάτη ο οποίος στέλνει απειλές σε καθημερινή βάση.

Η δυσλειτουργία έχει εντοπιστεί σε αμφότερες iOS και Android εκδοχές της WhatsApp εφαρμογής και αποτελεί ένα ακόμη παράπτωμα για την Facebook, η οποία είχε αγοράσει την WhatsApp τον Οκτώβριο του 2014 έναντι 21 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

[via]

Loading