WhatsApp: Επίσημο λανσάρισμα για την λειτουργία μεταφοράς ιστορικού από Android σε iOS

Μετά από έναν μήνα δοκιμών στην beta έκδοση του WhatsApp, έφτασε επιτέλους η ώρα για το επίσημο λανσάρισμα της λειτουργίας μεταφοράς του ιστορικού από συσκευές Android σε συσκευές iOS και το αντίστροφο.

Όλοι οι χρήστες που έχουν εγκατεστημένη την έκδοση WhatsApp 2.22.7.74 σε συσκευές Android (από Android 5.0+) και την έκδοση WhatsApp 2.22.10.70 σε συσκευές iOS (από iOS 15.5+) θα μπορούν να ακολουθήσουν την ιδιαίτερα απλή και γρήγορη διαδικασία μεταφοράς του ιστορικού του λογαριασμού τους, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε ότι δεν μεταφέρεται το ιστορικό κλήσεων και τα μηνύματα που αφορούν πληρωμές.

Για να πραγματοποιηθεί η μεταφορά θα πρέπει οι δύο συσκευές να είναι συνδεδεμένες στο ίδιο δίκτυο WiFi και να γίνει εγκατάσταση της εφαρμογής Move to iOS στην συσκευή Android. Στη συνέχεια, ανοίγετε την εφαρμογή και ακολουθείτε τις οδηγίες. Θα εμφανιστεί ένας κωδικός στην οθόνη του iPhone τον οποίο θα πρέπει να περάσετε στην συσκευή Android για να ξεκινήσει η μεταφορά των δεδομένων. Αφότου ολοκληρωθεί η διαδικασία, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε και να ανοίξετε την εφαρμογή WhatsApp στην iOS συσκευή και να πραγματοποιήσετε login με τα στοιχεία σας.

Να σημειωθεί ότι τα δεδομένα που μεταφέρονται δεν πηγαίνουν πρώτα σε κάποιον cloud server και όλη η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά μεταξύ των δύο συσκευών.

Loading