WhatsApp: Περιορισμός στην προώθηση μηνυμάτων στο iOS και Picture-in-Picture mode στο Android

Οι προσθήκες στο WhatsApp συνεχίζονται και για τις δύο μεγάλες mobile πλατφόρμες. Οι κάτοχοι συσκευών iOS θα μπορούν στο εξής να προωθούν μήνυμα άλλου χρήστη μόνο σε 5 διαφορετικά chats, έτσι ώστε να περιοριστεί το φαινόμενο της διασποράς ψευδών/παραπλανητικών ειδήσεων, ενώ παράλληλα αφαιρέθηκε και το εικονίδιο quick forward στα μηνύματα που περιλαμβάνουν media.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους συσκευών Android, πολύ σύντομα θα ενεργοποιηθεί το Picture-in-Picture mode για να παρακολουθείς videos από τα YouTube, Instagram και Facebook χωρίς να φεύγεις από τη συνομιλία, αλλά και να σου εμφανίζονται σε pop-up παράθυρο για να συνεχίζεις την πλοήγηση σου σε άλλες συζητήσεις με το video να εξακολουθεί να φαίνεται στην οθόνη σου.

Η λειτουργία Picture-in-Picture είναι διαθέσιμη εδώ και αρκετό καιρό στην εφαρμογή WhatsApp για συσκευές iOS, αλλά σύντομα θα είναι διαθέσιμη και στην αντίστοιχη εφαρμογή της υπηρεσίας για συσκευές Android, καθώς εμφανίστηκε στη beta έκδοση της.

Τέλος, να αναφέρουμε και την τελευταία ανακάλυψη της ιστοσελίδας Android Police για προσθήκη επιλογής "mark as read" στην καρτέλα ειδοποιήσεων του WhatsApp για συσκευές Android, έτσι ώστε να κλείνεις συζητήσεις που δεν χρειάζεται να συνεχίσεις χωρίς να ανοίγεις την εφαρμογή. Η συγκεκριμένη λειτουργία αναμένεται ότι θα ενσωματωθεί σύντομα.

[via]

Loading