WhatsApp: Νέες λειτουργίες για τα Status Updates των χρηστών

Η ομάδα ανάπτυξης του WhatsApp ανακοίνωσε επίσημα την προσθήκη ορισμένων νέων χαρακτηριστικών για τα status updates των χρηστών της υπηρεσίας, εκ των οποίων ορισμένες είχαμε γνωρίσει τους προηγούμενους μήνες από τις δοκιμές στις beta εκδόσεις τους.

Ξεκινώντας από τα Private Audience Selector, ο χρήστης μπορεί να επιλέγει σε ποιες επαφές του θα εμφανίζεται το status update και μάλιστα η πιο πρόσφατη επιλογή θα είναι αυτόματα ενεργοποιημένη στην επόμενη αλλαγή του status, εκτός αν ο χρήστης αποφασίσει να προχωρήσει σε προσθαφαιρέσεις.

Το Voice Status επιτρέπει στον χρήστη να ηχογραφήσει ένα μήνυμα διάρκειας έως 30 δευτερολέπτων αντί να γράψει κάποιο κείμενο για το status του.

Τα Status Reactions επιτρέπουν στους άλλους χρήστες να αντιδράσουν στο status του χρήστη με ένα από τα οκτώ διαθέσιμα emoji, ενώ τα Status Profile Rings υποδηλώνουν ότι κάποιος από τους χρήστες έχει αλλάξει status όταν βλέπεις την λίστα των επαφών σου.

Τέλος, σε περίπτωση που κάποιος χρήστης συμπεριλάβει link στο status του θα εμφανίζεται μια προεπισκόπηση (Link Previews) για να γνωρίζουν εκ των προτέρων οι υπόλοιποι περί τίνος πρόκειται και που οδηγεί ο συγκεκριμένος σύνδεσμος.

Οι νέες λειτουργίες για τα Status Updates του WhatsApp εμφανίζονται σταδιακά σε όλους τους χρήστες, επομένως, από μέρα σε μέρα θα τις δούμε όλοι.

Loading