Windows 10 November 2021 Update: Διαθέσιμη από σήμερα η νέα αναβάθμιση

Η Microsoft ξεκίνησε από σήμερα το λανσάρισμα του Windows 10 November 2021 Update, μια αναβάθμιση που πέρασε στα ψιλά διότι η προσοχή των χρηστών έχει στραφεί (δικαιολογημένα) στο νέο λειτουργικό σύστημα Windows 11. Παρόλα αυτά, αρκετοί χρήστες εξακολουθούν είτε να μην έχουν λάβει τη νέα έκδοση είτε οι υπολογιστές τους δεν την υποστηρίζουν, ενώ η Microsoft έχει δεσμευτεί πως θα συνεχίσει να παρέχει υποστήριξη για το Windows 10 τουλάχιστον μέχρι τον Οκτώβριο του 2025.

Από τη στιγμή που το βάρος έχει πέσει στο Windows 11, είναι λογικό τα νέα updates του Windows 10 να μην περιλαμβάνουν εντυπωσιακές νέες λειτουργίες, ωστόσο, όλο και κάτι καινούργιο και χρήσιμο μπορεί να έρθει από την εταιρεία, ενώ θεωρείται δεδομένη η επιδιόρθωση σοβαρών κενών ασφαλείας και άλλων μικροπροβλημάτων. Να σημειώσουμε, πάντως, ότι από τώρα και στο εξής η Microsoft θα κυκλοφορεί ένα μεγάλο update ετησίως για το Windows 10.

Όπως συνηθίζει τελευταία, η Microsoft λανσάρει το Windows 10 November 2021 Update σταδιακά και ενδεχομένως σε κάποιους θα εμφανιστεί η ειδοποίηση για την αναβάθμιση μετά από μερικές ημέρες ή/και εβδομάδες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading