Windows 10 October 2018 Update: Διαθέσιμη η νέα μεγάλη αναβάθμιση, δείτε τι νέο φέρνει [Videos]

Με αφορμή την παρουσίαση των νέων Surface συσκευών της, η Microsoft προχωρά άμεσα στη διάθεση της νέας μεγάλης αναβάθμισης για το λειτουργικό σύστημα Windows 10. Οι χρήστες μπορούν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση του Windows 10 October 2018 Update από το μενού των ρυθμίσεων στην κατηγορία Windows Update ή να περιμένουν τη σχετική ειδοποίηση που θα εμφανιστεί στον υπολογιστή τους.

Το Windows 10 October 2018 Update φέρνει μαζί του πληθώρα βελτιώσεων και νέων λειτουργιών, όπως είναι το dark theme για τον File Explorer, οι νέοι τρόποι για ταχύτερο και ευκολότερο sign-in σε ιστοσελίδες και εφαρμογές, το νέο snipping tool, η υποστήριξη της εντυπωσιακής τεχνολογίας Ray Tracing της Nvidia για απίστευτα γραφικά στα video games, ο ανανεωμένος Edge browser και πολλά άλλα.

Μία από τις σημαντικότερες καινοτομίες είναι η ενσωμάτωση της εφαρμογής Your Phone που σου επιτρέπει να έχεις άμεση επικοινωνία με την Android συσκευή σου (π.χ. αποστολή μηνυμάτων, φωτογραφιών, άνοιγμα εφαρμογών κλπ.). Εάν εγκαταστήσεις και το Microsoft Launcher - [Google Play Link] στο smartphone σου, τότε θα έχεις πρόσβαση και στο περίφημο Timeline.

Loading