Wonder Boy: Asha in Monster World, νέο trailer για το remake του Wonder Boy IV

Οι ININ Games και STUDIOARTDINK παρουσιάζουν ένα νέο trailer για το Wonder Boy: Asha in Monster World, αρκετούς μήνες μετά το gameplay υλικό που παρακολουθήσαμε στο πλαίσιο της Gamescom 2020. Παράλληλα, αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για τις διάφορες εκδόσεις του παιχνιδιού και τις τιμές τους, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας πλην του ασαφούς Q2 2021.

Το Wonder Boy: Asha in Monster World αποτελεί τη remastered έκδοση του Wonder Boy IV και στο project είναι επικεφαλής ο δημιουργός του original (Ryuichi Nishizawa). Εκτός από τη σημαντική αναβάθμιση στα γραφικά, έχει προστεθεί νέο soundtrack από τον Shinichi Sakamoto.

Στην υπόθεση του παιχνιδιού, η Asha έχει ως αποστολή να απελευθερώσει τα τέσσερα πνεύματα που έχουν παγιδεύσει οι δυνάμεις του κακού. Στο ταξίδι της θα έχει και τη βοήθεια του Pepelogoo, ένα μπλε πλασματάκι που θα αποδειχθεί ιδιαίτερα χρήσιμο σε ορισμένες πίστες. Το gameplay παραμένει πιστό στο original, ενώ για πρώτη φορά η πρωταγωνίστρια έχει φωνή.

wonder-boy-asha.jpg


Σε ό,τι αφορά τις διάφορες εκδόσεις, η φυσική Limited Edition για Nintendo Switch και PS4 κοστίζει €39.99 και περιλαμβάνει το original Monster World IV (οι ψηφιακές εκδόσεις όχι). Η Collector’s Edition κοστίζει €99.99 και περιλαμβάνει χάρτη, τα δύο soundtrack, artbook, μπαλίτσα Pepelogoo κ.ά, ενώ η Mega Collector’s Edition κοστίζει €179.99 και προσθέτει στα προηγούμενα αγαλματίδιο 18cm, καρφίτσα, αυτοκόλλητα κλπ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading