World of Warcraft: 10 εκατ. συνδρομητές και 3.3 εκατ. πωλήσεις του νέου expansion σε 24 ώρες

warlords-of-draenor

Η Blizzard καταφέρνει να ανανεώσει για μια ακόμη φορά το κοινό που ασχολείται με το World of Warcraft, καθώς βλέπει το τελευταίο expansion Warlords of Draenor να σημειώνει πωλήσεις 3.3 εκατ. μέσα σε 24 ώρες κυκλοφορίας, να δέχεται εξαιρετικές κριτικές και να ανεβάζει τον αριθμό των συνδρομητών του παιχνιδιού στα 10 εκατ. παγκοσμίως.

Πριν την κυκλοφορία του Warlords of Draenor, η εταιρεία έβλεπε τον όγκο των συνδρομητών να συρρικνώνεται και να πέφτει κάτω από τα 7 εκατ. παγκοσμίως, με αποτέλεσμα αρκετοί να ποντάρουν σε οριστική κατηφόρα για το δημοφιλέστατο MMORPG. Ωστόσο, αποδεικνύεται ότι ένα νέο expansion μπορεί να επαναφέρει τους gamers στον κόσμο του WoW, παρά το γεγονός ότι μιλάμε για ένα παιχνίδι με 10 χρόνια ιστορίας.

Σύμφωνα με τον Mike Morhaime, CEO και συνιδρυτή της Blizzard,

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με τον αριθμό των gamers που αποφάσισαν να παίξουν το Warlords of Draenor από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Δουλέψαμε πολύ σκληρά και με πάθος για να ολοκληρώσουμε αυτό το expansion και γι' αυτό εκτιμούμε ιδιαίτερα τα πολύ θετικά σχόλια των παικτών, αλλά και την συνεχή υποστήριξη που συνεχίζουν στο World of Warcraft"

[via]

Loading