Call of Duty: Modern Warfare III, δείτε το πρώτο gameplay trailer!

Η Activision Blizzard προχώρησε στα αποκαλυπτήρια του πρώτου gameplay trailer για το Call of Duty: Modern Warfare III μέσα από ένα in-game event στον προκάτοχο του, το οποίο επιβεβαιώνει πως θα συμπεριλαμβάνει και μια rebooted έκδοση της φημισμένης αποστολής No Russian.

Το gameplay trailer εστιάζει στις αποστολές του βασικού campaign, με την Task Force 141 να προσπαθεί να βγάλει από τη μέση τον μεγάλο αντίπαλο Vladimir Makarov, ενώ επιβεβαιώνεται και η ύπαρξη των Open Combat Missions που μπορείς να ολοκληρώσεις με διάφορους τρόπους (π.χ. εντελώς stealth προσέγγιση).

Στο τέλος του trailer βλέπουμε τον Makarov να στέλνει σε κάποιον ένα γραπτό μήνυμα: No Russian. Πρόκειται για μία από τις πιο δημοφιλείς αποστολές του Modern Warfare II όπου οι gamers εμπλέκονται σε μια τρομοκρατική επίθεση σε ένα αεροδρόμιο.

Πέρα από το campaign, μαθαίνουμε ότι το multiplayer mode θα περιλαμβάνει 16 χάρτες από το Modern Warfare II του 2009, δύο μεγαλύτερους χάρτες Ground War και Invasion, αλλά και έναν ακόμα μεγαλύτερο χάρτη για το War Mode. Επιστρέφει και η δυνατότητα ψηφοφορίας για τον χάρτη που θα παίξεις στο multiplayer, ενώ το Modern Warfare Zombies τοποθετείται σε έναν νέο ανοικτό κόσμο για να αντιμετωπίσεις τα Dark Aether Zombies.

Το Call of Duty: Modern Warfare III θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου 2023 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Loading