World of Warcraft: Shadowlands, καθυστερεί έως τις 23 Νοεμβρίου η κυκλοφορία του

Όσοι εξακολουθείτε να περνάτε τις ώρες σας με το World of Warcraft, τότε θα διαπιστώσατε ότι η Blizzard δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα το νέο expansion με τίτλο Shadowlands, παρά το γεγονός ότι είχε δώσει την 27η Οκτωβρίου 2020 ως τελική ημερομηνία. Διατέθηκε, ωστόσο, ένα pre-patch που επιτρέπει στους gamers να στολίσουν τους χαρακτήρες τους με νέες επιλογές και να τεστάρουν το νέο σύστημα levelling.

Η εταιρεία ενημέρωσε πριν από λίγο ότι θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 23 Νοεμβρίου 2020 για να παίξουμε το World of Warcraft: Shadowlands, διότι χρειάστηκε λίγο χρόνο προκειμένου να το τελειοποιήσει, ενώ θα υπάρξει και pre-launch event με ονομασία Scourge Invasions στις 10 Νοεμβρίου 2020 όπου οι gamers θα αντιμετωπίσουν ορδές απέθαντων τεράτων στο Azeroth και θα πάρουν μια εισαγωγική γεύση για την υπόθεση του Shadowlands. Το πρώτο raid στο Castle Nathria είναι προγραμματισμένο για τις 8 Δεκεμβρίου 2020.

Μετά την αναμέτρηση με τον Saurfang, η Sylvanas Windrunner ταξιδεύει στο Icecrown Citadel με σκοπό να βγάλει από τη μέση τον Lich King, Bolvar Fordragon. Αφότου παίρνει στα χέρια της τον θρόνο, στη συνέχεια το χωρίζει στη μέση και ανοίγει την πύλη για τα Shadowlands, τη χώρα των νεκρών στον κόσμο του World of Warcraft. Αυτή η κίνηση έχει ως αποτέλεσμα οι ψυχές των νεκρών να κατευθύνονται πλέον στο αιώνιο καθαρτήριο του Azeroth.

Για να διορθώσουν την κατάσταση, οι gamers θα πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με έναν από τους τέσσερις Covenants, με δυνατότητα να κάνουν level-up τον χαρακτήρα τους και να αποκτήσουν νέες ικανότητες, ανάλογα με το ποιον Covenant θα ακολουθήσουν. Επιπλέον, θα μπορούν να δημιουργήσουν Soulbinds με συγκεκριμένα μέλη των Covenants που θα τους δίνουν πρόσβαση στα δικά τους bonus.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading