Xbox App στις Smart TVs της Samsung και δεν χρειάζεσαι πλέον Xbox!

Η Microsoft τήρησε την υπόσχεση της και από 30 Ιουνίου 2022 φέρνει την εφαρμογή Xbox App στις Smart TVs και τα monitors της Samsung για να παίζεις όλα τα παιχνίδια της υπηρεσίας Xbox Game Pass Ultimate χωρίς να χρειάζεται να έχεις στην κατοχή σου παιχνιδοκονσόλα Xbox!

Αυτό που χρειάζεσαι, βέβαια, είναι μια συνδρομή στην υπηρεσία, μια καλή σύνδεση στο Internet για να γίνεται το streamάρισμα των παιχνιδιών χωρίς προβλήματα και φυσικά ένα τηλεχειριστήριο για να μπορείς να παίζεις. Η Microsoft προτείνει στους gamers να επιλέγουν την υποδοχή Ethernet της τηλεόρασης τους για να συνδέονται στο Internet, ενώ αναφέρει πως η εφαρμογή Xbox App είναι συμβατή τόσο με τα Xbox controllers, όσο και με το DualSense της Sony.

Είναι ένα ακόμη βήμα προς την υλοποίηση του οράματος της Microsoft να φέρει τα παιχνίδια του Xbox σε κάθε οθόνη και γι’ αυτό, άλλωστε, η εταιρεία δεν καίγεται ιδιαίτερα για τις πωλήσεις των Xbox Series X/S. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η φήμη για το Xbox streaming stick και φυσικά να έρθει η εφαρμογή Xbox App και σε Smart TVs άλλων κατασκευαστών.

[Xbox]

Loading