Xbox Game Pass Ultimate: Αυτά είναι τα δωρεάν games για τον Οκτώβριο

Η Microsoft αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν οι συνδρομητές των υπηρεσιών Xbox Live Gold και Xbox Game Pass Ultimate τον μήνα Οκτώβριο. Αυτή τη φορά είναι μόνο δύο για τα Xbox One και Xbox Series X/S, διότι από τον επόμενο μήνα σταματά οριστικά η διανομή τίτλων για το Xbox 360, κάτι που είχε ανακοινώσει νωρίτερα φέτος η εταιρεία.

Windbound (1 έως 31 Οκτωβρίου 2022)

Το Windbound είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης στημένο σε ένα μυστηριώδες σύμπλεγμα νησιών όπου καλείσαι να τα εξερευνήσεις για να συγκεντρώσεις πόρους, να κατασκευάσεις εργαλεία, να αντιμετωπίσεις τους εχθρούς και τα επικίνδυνα στοιχεία του περιβάλλοντος με απώτερο σκοπό να δραπετεύσεις

Είσαι η Kara, μια πολεμίστρια που έπεσε επάνω σε μια σφοδρή καταιγίδα με τη βάρκα της με αποτέλεσμα να ξεβραστεί στις ακτές των Forbidden Islands μακριά από τη φυλή της. Σε αυτόν τον μυστηριώδη παράδεισο δεν έχεις βάρκα, ούτε τροφή, ούτε εργαλεία, παρά μόνο τη θέληση και τις δεξιότητες για να επιβιώσεις. Κατασκεύασε τα δικά σου εργαλεία και όπλα για να κυνηγήσεις και να υπερασπιστείς τον εαυτό σου από τη φύση και τα άγρια - φανταστικά πλάσματα.

Bomber Crew (16 Οκτωβρίου έως 15 Νοεμβρίου 2022)

Ένα παιχνίδι στρατηγικής όπου αναλαμβάνεις τον έλεγχο μιας ομάδας βομβαρδιστικού σκάφους του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και καλείσαι να διαχειριστείς από τα καύσιμα, τα πυρομαχικά και τα υδραυλικά συστήματα του, ενώ ταυτόχρονα πρέπει να αντιμετωπίζεις τα εχθρικά μαχητικά και να έχεις το νου σου στις καιρικές συνθήκες, τα επίπεδα οξυγόνου και άλλες σημαντικές παραμέτρους.

Loading