Xbox Series S: Αναφορά στην προσιτή έκδοση στο κουτί του νέου τηλεχειριστηρίου

Η Microsoft δεν έχει μιλήσει προς το παρόν επίσημα για την πιο προσιτή έκδοση του νέου Xbox, αλλά η πληθώρα των διαρροών υποδεικνύει πως είναι θέμα χρόνου να γίνουν τα αποκαλυπτήρια και του Xbox Series S. Η τελευταία έρχεται από το κουτί του νέου τηλεχειριστηρίου της εταιρείας, καθώς αναγράφει πως υποστηρίζεται από τα Xbox Series X, Xbox One, Windows 10, Android, iOS και…Xbox Series S.

Ο χρήστης του Twitter που δημοσίευσε τις φωτογραφίες αναφέρει πως το αγόρασε από ένα online marketplace έναντι $35 και αξίζει να σημειωθεί πως η έγκυρη ιστοσελίδα The Verge επιβεβαιώνει την αυθεντικότητα του τηλεχειριστηρίου. Ο ίδιος χρήστης δημοσίευσε και ένα video για να αποδείξει πως είναι αληθινό και σημειώνει πως το μέγεθος και η αίσθηση είναι εκπληκτικές.


Σε ό,τι αφορά το Xbox Series S, ακούγεται ότι θα είναι σαφέστατα υποδεέστερο του Xbox Series X σε επιδόσεις, ειδικά στον επεξεργαστή γραφικών και τη μνήμη RAM, ενώ δεν αποκλείεται πως θα αποτελέσει την έκδοση χωρίς οπτικό drive κατ’ αντιστοιχία με το PlayStation 5 Digital Edition.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες μέσα στις επόμενες εβδομάδες και υποθέτουμε ότι η Microsoft θα προχωρήσει στην αποκάλυψη του πριν το τέλος του Αυγούστου.

[via]

Loading