Xbox Series S: Πρώτες διαρροές για την πιο προσιτή έκδοση

Εδώ και αρκετό καιρό έχουν γίνει τα αποκαλυπτήρια του Xbox Series X, παρόλα αυτά, αρκετοί ίσως θα θυμάστε ότι τα προηγούμενα 2-3 χρόνια υπήρχε έντονη φημολογία για την κατασκευή και μιας ελαφρώς υποδεέστερης έκδοσης της νέας παιχνιδοκονσόλας. Για την ακρίβεια, έως ότου αποκαλυφθεί επίσημα το Xbox Series X γνωρίζαμε τη νέα γενιάς της παιχνιδοκονσόλας της Microsoft ως Project Scarlett που περιελάμβανε δύο εκδόσεις: την Anaconda και τη Lockhart.

Το σύμβολο της Anaconda (το ομώνυμο τεράστιο φίδι) έχει παρατηρηθεί εγχαραγμένο στη motherboard του Xbox Series X, επομένως, τώρα μένει να δούμε τι θα είναι ακριβώς το Lockhart. Οι πληροφορίες λένε ότι αν το Xbox Series X απευθύνεται στους απόλυτα απαιτητικούς gamers που αναζητούν τη μεγαλύτερη δυνατή ισχύ και ανάλυση 4K, τότε το Lockhart θα στοχεύσει στο 1080p ή 1440p gaming (FHD και 2K ανάλυση).

Σχετικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, οι πληροφορίες που διέρρευσαν από τη δοκιμαστική έκδοση για τους developers κάνουν λόγο για 7.5GB μνήμη RAM και απόδοση 4 teraflops. Τα αντίστοιχα νούμερα του Xbox Series X είναι 13.5GB μνήμη RAM και απόδοση 12 teraflops, άρα είναι εμφανής η μεγάλη διαφορά τους.

Όσο δεν έχουμε επίσημη ενημέρωση από τη Microsoft μπορούμε απλά να κάνουμε εικασίες και να διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για το Xbox Lockhart (ή Series S αν θέλετε). Να υπενθυμίσουμε ότι και η Sony έχει δύο εκδόσεις για το PlayStation 5, με τη Digital Edition να παρουσιάζει ως σημαντικότερη διαφορά την έλλειψη του Blu-ray drive.

[via]

Loading