Xbox Series X: Αυτό είναι το νέο dashboard και το περιβάλλον χρήσης

Η Microsoft παρουσίασε πριν από λίγο το νέο dashboard και το περιβάλλον χρήσης του Xbox Series X, ενώ υπόσχεται μεγάλη βελτίωση στην ταχύτητα και ένα πιο φρέσκο design που ακολουθεί μεν αυτό του Xbox One, αλλά θα διαφοροποιηθεί σε καίρια σημεία. Σημειώστε, όμως, ότι το νέο dashboard θα εμφανιστεί και στο Xbox One, απλά στο Xbox Series X θα είναι κατά 50% πιο γρήγορο και θα καταναλώνει 40% λιγότερη μνήμη RAM.

Στο θέμα της ταχύτητας η βελτίωση θα είναι σημαντική όταν ο gamer επιχειρεί να μεταπηδήσει από το ένα παιχνίδι στο άλλο, ενώ η αρχική οθόνη θα φορτώνει στο 1/3 του σημερινού χρόνου. Επίσης, είναι εμφανείς οι καμπύλες σε διάφορα στοιχεία του περιβάλλοντος, όπως και τα ανανεωμένα animations.

Remote file

Από πλευράς λειτουργικότητας θα δούμε τα parties και τα chats στην ίδια καρτέλα, αλλά και μια σαφέστατα πιο εύκολη λειτουργία διαμοιρασμού των game sessions που εγγράφουν οι gamers με άμεση αποστολή στο smartphone.

Το νέο dashboard θα εμφανιστεί στο Xbox One μέσα στις επόμενες εβδομάδες και φυσικά θα είναι διαθέσιμο στην πρεμιέρα του Xbox Series X τον προσεχή Νοέμβριο.

[via]

Photo Gallery

Loading