Xbox Wireless Headset: Επίσημα τα ασύρματα ακουστικά της Microsoft

Η Microsoft εισέρχεται και αυτή στην αγορά των gaming headsets με το Xbox Wireless Headset, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου 2021 σε όλο τον κόσμο με τιμή $99.99/€99.99.

Το Xbox Wireless Headset είναι συμβατό με τα Xbox Series X/S/One και φυσικά με τα Windows 10 PCs, όπου η ασύρματη σύνδεση γίνεται μέσω του δικού της πρωτοκόλλου και αναγνωρίζεται ως “τηλεχειριστήριο Xbox”. Παρόλα αυτά, διαθέτει κεραία Bluetooth για να μπορείς να το συνδέσεις σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή (π.χ. smartphone) και υποστηρίζει την ταυτόχρονη σύνδεση σε δύο συσκευές με αυτόματη μετάβαση από τη μία στην άλλη (π.χ. σε περίπτωση εισερχόμενης κλήσης την ώρα που παίζεις).

Από πλευράς τεχνολογιών, η Microsoft αναφέρει ότι υποστηρίζει τα Dolby Atmos, DTS Headphone:X και Windows Sonic, διαθέτει λειτουργία διαχωρισμού της ομιλίας από τον περιβαλλοντικό θόρυβο και αυτόματη σίγαση μικροφώνου όταν δεν το χρησιμοποιείς. Η αυτονομία του φτάνει έως τις 15 ώρες με μία φόρτιση (πλήρης φόρτιση σε 3 ώρες).

Ένα από τα θετικά του Xbox Wireless Headset είναι το γεγονός ότι μπορείς να τα φοράς και οπουδήποτε αλλού, μιας και η εταιρεία αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πιο ήπιο σχεδιασμό σε σχέση με ό,τι περιμένει κανείς από αξεσουάρ gaming.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Xbox]

Loading