Xiaomi 11T Pro: Επιβεβαιώθηκε ότι θα υποστηρίζει φόρτιση στα 120W

Η Xiaomi ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της σειράς Xiaomi 11T στις 15 Σεπτεμβρίου και ήδη επιβεβαιώνει επίσημα τις φήμες ότι η έκδοση Xiaomi 11T Pro θα υποστηρίζει φόρτιση σε ισχύ 120W.

Μέχρι στιγμής έχουμε δει αυτή τη δυνατότητα μόνο στο Xiaomi Mi 10 Ultra, μιας και τα Mi 11 Pro και Mi 11 Ultra κυκλοφόρησαν με υποστήριξη για φόρτιση στα 67W, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία νιώθει πλέον πιο άνετα με την τεχνολογία 120W HyperCharge.

Εκτός από αυτήν την επιβεβαίωση δεν έχουμε κάτι άλλο επίσημο από πλευράς Xiaomi για τη νέα σειρά, αλλά από προηγούμενες διαρροές ακούγεται πως το Xiaomi 11T Pro θα διαθέτει οθόνη AMOLED 120Hz, επεξεργαστή Snapdragon 888 και μπαταρία χωρητικότητας 5000mAh, ενώ το βασικό μοντέλο θα έρθει με ίδια οθόνη και επεξεργαστή MediaTek.

Δεν αποκλείεται στην ίδια εκδήλωση να έχουμε και ενημέρωση για την παγκόσμια κυκλοφορία των Mi Pad 5 tablets.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading