Xiaomi 13: Τα πρώτα renders δείχνουν πανέμορφο design

Άρχισαν να πληθαίνουν οι διαρροές και για τη σειρά Xiaomi 13, καθώς ο δημοφιλής και έγκριτος leakster @onleaks δημοσίευσε σε συνεργασία με την ιστοσελίδα CompareDial τα πρώτα renders που μας δίνουν μια πρώτη εικόνα για τον σχεδιασμό της νέας ναυαρχίδας της εταιρείας.

Εάν θεωρήσουμε ότι αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, τότε το Xiaomi 13 θα διαφοροποιηθεί αρκετά σε σύγκριση με τις σειρές Xiaomi 12 και Xiaomi 12T, καθώς το νέο camera module και η όλη φιλοσοφία φέρνουν περισσότερο στα iPhone 14 παρά στις προηγούμενες δημιουργίες της εταιρείας.

Από πλευράς χαρακτηριστικών δεν έχουμε πολλά στοιχεία. Η flat οθόνη αναμένεται με μέγεθος 6.2’’ και οπή κεντρικά επάνω για την εμπρόσθια κάμερα (τουλάχιστον στο βασικό μοντέλο της σειράς), ενώ το camera module είναι τετράγωνο με κυρτές γωνίες και τρεις αισθητήρες. 

xiaomi-13-pro-leak.jpg

Στο δεύτερο render που δημοσίευσε ο @onleaks σε συνεργασία με το Zoutons, πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με το Xiaomi 13 Pro που ίσως διαθέτει curved οθόνη 6.65’’ και κύριο αισθητήρα κάμερας 50.3MP. Για το συγκεκριμένο ο leakster δίνει και μια εκτίμηση για την τιμή του στις 66800 ρουπίες (περίπου €820).

Εξυπακούεται ότι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας και θα περιμένουμε περισσότερες διαρροές μέσα στις επόμενες εβδομάδες για πιο ασφαλή συμπεράσματα. Πιθανότατα η επίσημη παρουσίαση της σειράς Xiaomi 13 θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Δεκεμβρίου για την αγορά της Κίνας και μετά από λίγο καιρό θα γίνουν τα αποκαλυπτήρια των global εκδόσεων.

[via]

Loading