Xiaomi 13T: Θα λάβουν 4 μεγάλες εκδόσεις Android και ενημερώσεις ασφαλείας για 5 χρόνια

Μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας παρουσίασης της σειράς Xiaomi 13T (σ.σ. στο Βερολίνο στις 26 Σεπτεμβρίου 2023), η εταιρεία προχώρησε σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αποκάλυψη που επιβεβαιώνει ότι σκοπεύει να υποστηρίζει τις νέες ναυαρχίδες της για περισσότερα χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο Daniel Desjarlais, επικεφαλής του τμήματος Xiaomi Communications, δήλωσε μέσω του X (πρώην Twitter) πως τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro θα λάβουν τέσσερις μεγάλες εκδόσεις του Android OS και ενημερώσεις ασφαλείας για 5 χρόνια. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία θα προσφέρει έναν χρόνο έξτρα υποστήριξης για κάθε τομέα σε σύγκριση με την τρέχουσα πολιτική της.

Με αυτήν την κίνηση, η Xiaomi «ισοφαρίζει» τη Samsung, αλλά πρέπει να σημειωθεί ότι η τελευταία κυκλοφορεί patches ασφαλείας για τις high-end συσκευές της κάθε μήνα, ενώ η Xiaomi συνήθως προχωρά στις αντίστοιχες διανομές κάθε δύο μήνες.

Αξίζει να αναφέρουμε, επίσης, ότι τα Xiaomi 13T και Xiaomi 13T Pro θα κυκλοφορήσουν με το Android 13, μιας και το Android 14 αναμένεται μαζί με τα νέα Pixel smartphones στις 4 Οκτωβρίου 2023. Αυτό σημαίνει ότι όσοι τα αποκτήσουν θα φτάσουν μέχρι την έκδοση Android 17, ενώ θα μπορούσαν ενδεχομένως να κυκλοφορήσουν λίγο αργότερα για να καλυφθούν οι χρήστες μέχρι και την έκδοση Android 18.

Loading