Xiaomi Mi 10S: Επίσημη παρουσίαση στις 10 Μαρτίου με Snapdragon 870 και κάμερα 108MP

Τι και αν έχει ήδη ξημερώσει η εποχή του Xiaomi Mi 11. Η εταιρεία ετοιμάζεται να προσθέσει ακόμη ένα μοντέλο στην περυσινή σειρά αυτήν την εβδομάδα, μιας και θα παρουσιάσει επίσημα το Xiaomi Mi 10S στην Κίνα.

Η συσκευή αναμένεται σε τρεις αποχρώσεις (Black, Blue και White) και ξεχωρίζει για τον κύριο αισθητήρα 108MP στην πίσω τετραπλή κάμερα, τα δύο ηχεία stereo της harman kardon, ενώ θα χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή Snapdragon 870. Από προηγούμενη καταχώρηση του Xiaomi Mi 10S σε οργανισμό πιστοποίησης έχει γίνει γνωστό ότι θα διαθέτει οθόνη 6.67’’ FHD+ και μπαταρία χωρητικότητας 4680mAh με φορτιστή 33W.

xiaomi-mi-10s-poster-1.jpg

Σχετικά με την τιμή, οι πληροφορίες του γνωστού και έγκυρου leakster Digital Chat Station κάνουν λόγο για 3500 yuan (περίπου €450), επομένως, κοντά στην τιμή του Xiaomi Mi 10T όταν πρωτοκυκλοφόρησε. Δεν γνωρίζουμε αν θα λανσαριστεί και αυτό το μοντέλο στις Δυτικές αγορές, αλλά πιθανότατα θα έχουμε ενημέρωση μέσα στην εβδομάδα.

xiaomi-mi-10s-poster-2.jpg

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[via]

Loading