Xiaomi Mi 11 Lite: Πρώτες πληροφορίες για το πιο προσιτό μέλος της σειράς

Η Xiaomi έκανε την αρχή για τη σειρά Mi 11 με την παρουσίαση του βασικού μοντέλου στα τέλη της περασμένης χρονιάς, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες οι εκδόσεις Pro και Lite. Για το πρώτο ακούγεται ότι θα το δούμε μέσα στο Φεβρουάριο, ενώ για το δεύτερο ήρθαν σήμερα στο φως της δημοσιότητας οι πρώτες πληροφορίες από το Βιετνάμ.

Ο leakster ισχυρίζεται ότι το Xiaomi Mi 11 Lite θα διαθέτει IPS LCD panel ανάλυσης FHD+ με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz και οπή επάνω αριστερά, επεξεργαστή Snapdragon 732G, 6GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και τριπλή κάμερα με αισθητήρες 64MP + 8MP ultrawide + 5MP.

Σύμφωνα με τις πηγές του, το Xiaomi Mi 11 Lite θα κυκλοφορήσει στο Βιετνάμ στα τέλη Μαρτίου με τιμή κοντά στα €270, ενώ δεν αποκλείεται να λανσαριστεί στην Ευρώπη ως POCO F2.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading