Xiaomi Mi 6: Φήμες για παρουσίαση στις 6 Φεβρουαρίου και κυκλοφορία το Μάρτιο

Τις τελευταίες ημέρες έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται διάφορες πληροφορίες που αφορούν το Xiaomi Mi 6, τη νέα ναυαρχίδα που ετοιμάζει η φιλόδοξη εταιρεία για το 2017, αλλά ακόμη δεν μπορούμε να κρατήσουμε κάτι με ασφάλεια διότι η μία αντικρούει την άλλη. Παρόλα αυτά, είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξουμε την κουβέντα και για αυτή τη συσκευή.

Αυτή την περίοδο κυκλοφορούν δύο διαφορετικές ιστορίες. Η μία θέλει τη Xiaomi να καθυστερεί την παρουσίαση του Mi 6 μέχρι τον Απρίλιο με την αιτιολογία ότι δεν θα έχει προλάβει να παραχθεί μεγάλη ποσότητα επεξεργαστών Qualcomm Snapdragon 835 έτσι ώστε να καλυφθεί η ζήτηση τόσο για το Mi 6, όσο και για το Samsung Galaxy S8. Από τη στιγμή, μάλιστα, που η Samsung έχει αναλάβει μεγάλο κομμάτι της παραγωγής των Snapdragon 835 SoCs αντιλαμβανόμαστε ότι το Galaxy S8 θα έχει προτεραιότητα.

Από την άλλη, υπάρχουν αναφορές που επικαλούνται "έγκυρες πηγές εκ των έσω" και σημειώνουν ότι η Xiaomi έχει ήδη λάβει ικανοποιητική ποσότητα επεξεργαστών για να προχωρήσει στην επίσημη παρουσίαση μόλις στις 6 Φεβρουαρίου και να ξεκινήσει τη διάθεση του Xiaomi Mi 6 μέσα στο Μάρτιο, έστω και σε περιορισμένο αριθμό.

Με το νέο έτος αναμένεται καταιγισμός νέων πληροφοριών για το Xiaomi Mi 6, οπότε πολλά μπορεί να διαφοροποιηθούν.

[via]

Loading