Η Xiaomi τα πηγαίνει εξαιρετικά μέσα στο 2018 με περισσότερες από 100 εκατ. αποστολές συσκευών μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου και ετοιμάζεται για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα την επόμενη χρονιά, αφού όλα δείχνουν ότι η εταιρεία θα καταφέρει να ξεκλειδώσει και την αγορά των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, η Xiaomi ανακοίνωσε τη διοργάνωση εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη στις 8 Δεκεμβρίου, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στο λανσάρισμα κάποιας νέας ή ήδη υπάρχουσας συσκευής της.

Παράλληλα, έρχονται στη δημοσιότητα και οι πρώτες πληροφορίες για το Xiaomi Mi 9, με το οποίο θα επιχειρήσει να σημειώσει την ίδια, αν όχι μεγαλύτερη, επιτυχία με αυτήν του Xiaomi Mi 8. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gizchina, η Xiaomi θα κυκλοφορήσει την επόμενη ναυαρχίδα της μέσα στο πρώτο μισό του 2019 και αυτή θα είναι πιθανότατα η πρώτη συσκευή στον κόσμο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8150!

Κατά τ' άλλα, περιμένουμε 6GB/8GB/10GB μνήμη RAM, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP Sony IMX586 και υποστήριξη ασύρματης φόρτισης (άρα γυαλί στο πίσω μέρος).

Μια μικρή ένσταση θα εκφράσουμε για την πρωτιά στη χρήση του Snapdragon 8150, διότι η Samsung συνηθίζει να παρουσιάζει τις ναυαρχίδες της κατά το Φεβρουάριο - Μάρτιο, εκτός αν τελικά το Xiaomi Mi 9 παρουσιαστεί αρκετά νωρίτερα απ' ό,τι συνηθίζει η εταιρεία (Μάιο - Ιούνιο). Μικρή σημασία έχουν αυτές οι πρωτιές και περισσότερο μας ενδιαφέρει να δούμε αν θα συνεχιστεί η καλή παράδοση της Xiaomi σε αυτή την οικογένεια smatphone.

[via]

Advertisements