Xiaomi Mi A3: Πρώτες ενδείξεις για το νέο Android One smartphone της εταιρείας

Η Xiaomi σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία με τα Android One smartphones της, τα Xiaomi Mi A1, A2 και A2 Lite, απόδειξη ότι ο κόσμος εμπιστεύεται τις συσκευές της και δεν μένει "κολλημένος" στο MIUI. Επομένως, δεν υπάρχει λόγος να μη συνεχίσει να επενδύει στο "καθαρό" Android, μιας και οι χρήστες λαμβάνουν τουλάχιστον δύο μεγάλες αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος και τουλάχιστον 3 χρόνια αναβαθμίσεις ασφαλείας από τη Google.

Όπως ανακάλυψαν οι XDA developers, η εταιρεία έχει στα σκαριά το Xiaomi Mi A3 και μάλιστα θα είναι το πρώτο Android One smartphone της Xiaomi με NFC chip και πιθανότατα γυάλινη πλάτη για να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Ο επεξεργαστής λογικά θα είναι κάποιος mid-range της Qualcomm, με το Snapdragon 675 SoC να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Σε ό,τι αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας, αν η Xiaomi τηρήσει το κλασικό χρονοδιάγραμμα της, τότε θα δούμε πρώτα το Xiaomi Mi 7X για την Κίνα τον Απρίλιο και το Xiaomi Mi A3 στις αρχές Ιουνίου για τον υπόλοιπο κόσμο.

[via]

Loading