Xiaomi: Τέλος στις σειρές Mi Max και Mi Note! Πρώτο video για τη CC series

Κάπου αποκτά λογική η απόφαση της Xiaomi να σταματήσει την παραγωγή νέων smartphones για τις σειρές Mi Max και Mi Note, καθώς η εταιρεία έχει ανοίξει ιδιαίτερα τον κατάλογο των συσκευών της με τα νέα brands, με τελευταία προσθήκη τη Xiaomi CC Series.

Όπως επιβεβαίωσε ο CEO της εταιρείας, κ. Lei Jun, στο δίκτυο Weibo, η Xiaomi θα επικεντρωθεί στα νέα brands και δεν θα δούμε διαδόχους στις σειρές Mi Max και Mi Note φέτος. Συγκεκριμένα, τα high-end μοντέλα θα τοποθετηθούν στα Mi και CC, ενώ στο Redmi θα κυκλοφορούν οι πιο προσιτές value-for-money συσκευές.

Για όσους δεν θυμούνται, η σειρά Mi Max περιλαμβάνει μοντέλα με πολύ μεγάλες οθόνες και μπαταρίες, ενώ η σειρά Mi Note θεωρείται η upper mid-range σειρά της Xiaomi. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι με την έλευση του Redmi K20 έχουμε έναν πνευματικό διάδοχο για την τελευταία, ενώ για το Mi Max μάλλον δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στον ορίζοντα.

Μιας και βρίσκεται στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες, ας δούμε ένα πρώτο render για το επερχόμενο Xiaomi CC9e που λέγεται ότι θα διαθέτει οθόνη 6.39'' FHD+, επεξεργαστή Snapdragon 712, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP, εμπρόσθια κάμερα 32MP και μπαταρία 4000mAh. Κλείνοντας θα δείτε και ένα πρώτο video που διέρρευσε στο δίκτυο Weibo.

Loading