Xiaomi Mi MIX 3: Νέα φωτογραφία από τον CEO της εταιρείας μας δείχνει το all-screen smartphone σε δίκτυο 5G! [Update]

Κεφάτος ο Lin Bin, πρόεδρος και CEO της Xiaomi, τις τελευταίες ημέρες, καθώς την περασμένη εβδομάδα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου Xiaomi Mi MIX 3 και σήμερα επιστρέφει με μια νέα που μας δείχνει το smartphone σε λειτουργία.

Βλέπουμε και πάλι την all-screen κατασκευή και το ελάχιστο bezel στο κάτω μέρος, αλλά αυτό που προκαλεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι βρίσκεται συνδεδεμένο σε δίκτυο 5G (δείτε προσεκτικά στην εικόνα). Για το πρώτο σκέλος γνωρίζουμε ότι διαθέτει συρόμενο camera module, αλλά για το δεύτερο ανοίγει μεγαλύτερη κουβέντα.

Θεωρητικά, το πρωτότυπο του Xiaomi Mi MIX 3 που βλέπουμε θα πρέπει να διαθέτει επεξεργαστή που υποστηρίζει δίκτυα 5G και αμέσως ο νους πηγαίνει στον επόμενης γενιάς high-end επεξεργαστή που πιθανότατα θα ονομάζεται Snapdragon 855. Παρόλα αυτά, ο επεξεργαστής αυτός δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που περιμένουμε να γίνει το Δεκέμβριο, και μάλλον έχουμε να κάνουμε με δείγματα που αποστέλλονται στους κατασκευαστές.

Φαίνεται ότι η Xiaomi ίσως προλάβει τη ZTE που έχει εξαγγείλει την κυκλοφορία του πρώτου 5G smartphone, με τη δεύτερη να τονίζει ότι αυτό θα γίνει στις αρχές του 2019 και όχι νωρίτερα.

Update: Δείτε και ένα πρώτο hands-on video!

[via]

Loading