Xiaomi Mi Watch: Επίσημα με WearOS και πολύ καλή τιμή

Παρέα με το Xiaomi Mi CC9 Pro, η Xiaomi προχώρησε σήμερα και στα αποκαλυπτήρια του πρώτου “σοβαρού” smartwatch της με λειτουργικό σύστημα Wear OS και εμφάνιση ξεκάθαρα εμπνευσμένη από το Apple Watch.

Το Xiaomi Mi Watch έρχεται με τετράγωνη οθόνη 1.78’’ AMOLED (368 x 448) με επικάλυψη Gorilla Glass, περιστρεφόμενη ροδέλα στο επάνω μέρος της δεξιάς πλευράς, ένα κουμπί διαχείρισης στο κάτω μέρος της δεξιάς πλευράς, μικρόφωνο και ηχείο στην αριστερή πλευρα, ενώ στο κεραμικό πίσω μέρος υπάρχει ο αισθητήρας μέτρησης καρδιακού παλμού και τα pins για τη φόρτισή του.

Ακόμη, το Xiaomi Mi Watch διαθέτει περιβάλλον χρήσης MIUI For Watch που βασίζεται στο WearOS και περιλαμβάνει eSIM για πραγματοποίηση και λήψη κλήσεων. Η εταιρεία επέλεξε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 3100 και τοποθέτησε μνήμη RAM 1GB και αποθηκευτικό χώρο 8GB. Στα υπόλοιπα βρίσκουμε NFC chip, WiFi 802.11n, Bluetooth 4.2, GPS/GLONASS/BEIDOU και μπαταρία 570mAh που προσφέρει αυτονομία 36 ωρών.

Θα κυκλοφορήσει σε τιμές 1299 yuan (περίπου €165) για τη standard έκδοση και 1999 yuan (περίπου €255) για την special έκδοση.

Photo Gallery

Loading