Xiaomi POCO F1: Πόσο αντέχει σε σκληρές δοκιμασίες και πολύ δυνατή προσφορά για την έκδοση 6GB + 128GB

Αναμφίβολα, το Xiaomi POCO F1 αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα smartphones των τελευταίων ημερών και όχι άδικα, αφού προσφέρει κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή. Ήρθε, όμως, τώρα η ώρα να περάσει και από τα χέρια του "βασανιστή" JerryRigEverything για να δούμε και κατά πόσο είναι ανθεκτική η κατασκευή του.

Ο δοκιμαστής εκφράζει το ενδιαφέρον του για το περίφημο σύστημα ψύξης της συσκευής, αλλά με τις δοκιμές του απαντά ουσιαστικά στο ερώτημα αν ένα τόσο προσιτό smartphone μπορεί να προσφέρει υψηλό βαθμό ασφάλειας σε περιστατικά που μπορεί να συμβούν καθημερινά. Όπως θα δείτε παρακάτω, παρά την πλαστική κατασκευή του, το POCO F1 είναι αρκετά ανθεκτικό σε γρατζουνιές και λυγίσματα.

Επί τη ευκαιρία, να αναφέρουμε ότι αυτήν την περίοδο μπορείτε να βρείτε την έκδοση 6GB + 128GB με μόλις €302.93 δηλώνοντας το κουπόνι LMIPOCO128 στο ταμείο και να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής Priority Line για να μην έχετε θέματα με το τελωνείο.

Για όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και στο Xiaomi Mi 8 (6GB + 128GB), το οποίο κοστίζει €349.91 με το κουπόνι LMI8BACK1281 στο ταμείο.

Loading