Xiaomi Smart Band 8 Pro, Watch S3 και Watch 2: Επίσημη παρουσίαση για τα νέα gadgets

Η Xiaomi, η εταιρεία έξυπνων ηλεκτρονικών συσκευών ευρείας κατανάλωσης που διακρίνεται για τα  smartphone της και το smart hardware της τα οποία συνδέονται σε μια πλατφόρμα ΙοΤ, ανακοίνωσε την παγκόσμια διάθεση των νέων wearables της.

Μαζί με τη σειρά Xiaomi 14, παρουσιάστηκαν στο MWC 2024 και τα Xiaomi Smart Band 8 Pro, Xiaomi Watch S3 και το Xiaomi Watch 2, με το καθένα από αυτά να είναι σχεδιασμένο για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη σε κάθε συνθήκη, όπως κατά την άθληση και γενικά την επιδίωξη ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Η ευεξία συναντά τη μόδα: Xiaomi Smart Band 8 Pro

To Xiaomi Smart Band 8 Pro προσφέρει βελτιωμένη εξατομίκευση, επαγγελματικού επιπέδου παρακολούθηση αθλητικών επιδόσεων, ολοκληρωμένη παρακολούθηση της υγείας και άλλες έξυπνες λειτουργίες, παρέχοντας μια εξαιρετική εμπειρία χρήσης που συνδυάζει το στυλ και την καθημερινή χρήση.

Το Xiaomi Smart Band 8 Pro διαθέτει μια μεγάλη, τετράγωνη οθόνη AMOLED στις 1,74 ίντσες με βελτιωμένο ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz και ανάλυση 336×480 pixel. Το smart band είναι ιδιαίτερα λεπτό και ελαφρύ, με μόλις 9.99mm πάχος και 22.5g βάρος. Το σώμα του διαθέτει ένα κομψό μεταλλικό πλαίσιο που προστατεύεται από ένα τζαμάκι Corning Gorilla Glass Victus.

Η συσκευή διαθέτει επίσης έναν αισθητήρα φωτός για αυτόματη προσαρμογή στο φως, ανάλογα με τις συνθήκες ώστε η οθόνη να παραμένει καθαρή πάντα.

Για να είναι ευκολοφόρετο  και κομψό, το Xiaomi Smart Band 8 Pro έχει ένα quick-release λουράκι, επιτρέποντας στους χρήστες  να το αλλάξουν όποτε επιθυμούν. Διατίθεται σε μαύρο και ασημένιο χρώμα με μία ευρεία γκάμα χρωμάτων και υφών για λουράκια από την οποία μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες για να έχουν ένα πιο εξατομικευμένο στυλ. Επίσης, για να καλύπτονται όλες οι αισθητικές προτιμήσεις, το Xiaοmi Smart Band 8 Pro διαθέτει πάνω από 200 διαφορετικά watch faces από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες, μεταξύ των οποίων και πολλά θεματικά, όπως επιλογές από gaming που προσθέτουν έναν τόνο διασκέδασης στην καθημερινότητα.

Το Xiaomi Smart Band 8 Pro προσφέρει επίσης επαγγελματικού επιπέδου παρακολούθηση άσκησης με πάνω από 150 sports modes. Για τους δρομείς, η λειτουργία smart running επιτρέπει στους χρήστες να ορίσουν την επιθυμητή ταχύτητα που θέλουν να έχουν, με ένα σύστημα ειδοποιήσεων που τους ενημερώνει πότε «ξεφεύγουν» από την επίτευξη του στόχου τους. Η συσκευή διαθέτει επίσης 10 διαφορετικά προγράμματα για τρέξιμο με επιστημονική και εύκολη καθοδήγηση κατά την άσκηση. Επιπλέον, οι τρισδιάστατες αναπαραστάσεις των ασκήσεων βοηθούν τους χρήστες να έχουν ξεκάθαρη εικόνα του τι πρέπει να κάνουν κατά το ζέσταμα, ώστε να είναι πανέτοιμοι για την μετέπειτα άσκηση.

Το smart band διαθέτει επίσης λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας. Η συσκευή διαθέτει έναν τετρακάναλο μετρητή καρδιακού ρυθμού - μια προηγμένη τεχνολογία που επιτρέπει την 24ωρή παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού και καταγράφει τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο.

Το Xiaomi Smart Band 8 Pro κυκλοφορεί με μια μπαταρία μεγέθους 289mAh για 23% περισσότερη διάρκεια σε σχέση με την προηγούμενη γενιά. Σε μια τυπική χρήση η συσκευή μπορεί να παραμένει ενεργή μέχρι και 14 μέρες, ξεπερνώντας της προηγούμενη γενιά κατά 2 μέρες και εγγυώμενη μεγαλύτερη διάρκεια χωρίς να χρειάζεται πιο συχνή φόρτιση. Το smart band διαθέτει επίσης ένα σύστημα GNSS ώστε οι χρήστες να γνωρίζουν πάντα πού βρίσκονται ακόμα και χωρίς το τηλέφωνο τους. Επιπλέον, η συσκευή είναι πιστοποιημένη για 5ATM αντοχή και διαθέτει σειρά από χρήσιμες λειτουργίες όπως το σύστημα Alexa, σύστημα εντοπισμού του τηλεφώνου και άλλα.  

Στυλ σε κάθε κλήση: Xiaomi Watch S3

To Xiaomi Watch S3 είναι ένα πολυδιάστατο smartwatch με κλασικό σχεδιασμό που μπορεί να καλύψει τις πρακτικές αλλά και στιλιστικές ανάγκες των χρηστών.

Η συσκευή διαθέτει μια στρογγυλή οθόνη AMOLED στις 1,43 ίντσες, σώμα από λεπτό αλουμίνιο, όλα τα οποία καθιστούν το Xiaomi Watch S3 ισάξιο του κλασικού σχεδιασμού. Το smartwatch προσφέρει νέο επίπεδο εξατομικευμένων επιλογών με watch faces και λουράκια που ο χρήστης μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το προσωπικό στυλ του. Με μια κίνηση, οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την όψη του watch face της συσκευής [7]. Το ρολόι διαθέτει επίσης λειτουργία για να δημιουργήσουν το δικό τους watch face και να επιλέξουν από περισσότερα από 180 διαφορετικά watch faces. 

Το Xiaomi Watch S3 παρέχει εκπληκτική απόδοση και βελτιωμένη εμπειρία χρήσης χάρη στο λογισμικό Xiaomi HyperOS που επιτρέπει ταχύτερες συνδέσεις και καλύτερη μεταφορά πληροφοριών. Το ρολόι διαθέτει επίσης μια πελώρια μπαταρία για διάρκεια ζωής μέχρι και 15 μέρες. Φορτίζει γρήγορα, προσφέροντας δυο μέρες λειτουργίας σε μια φόρτιση μόλις πέντε λεπτών. Οι χρήστες επίσης μπορούν να ελέγξουν τη συσκευή με νεύματα όπως κινήσεις με το καρπό, για να ελέγξουν λειτουργίες όπως αποδοχή κλήσεων, έλεγχο του καιρού ή τη λήψη φωτογραφιών.

Όταν πρόκειται για παρακολούθηση της άσκησης, το Xiaomi Watch S3 διαθέτει πάνω από 150 λειτουργίες άθλησης από τις οποίες μπορούν να επιλέξουν οι χρήστες. Μεταξύ αυτών, για πρώτη φορά στην παγκόσμια έκδοση του Xiaomi Watch S3.  προστέθηκαν λειτουργίες για χειμερινά σπορ. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη λειτουργία σκι η οποία διαθέτει προηγμένη λήψη από κεραίες και εντοπισμό της τοποθεσίας μέσα από το L1+L5 dual-band GNSS. Επιπλέον, προσφέρει πάνω από 10 διαφορετικές ασκήσεις για τους δρομείς, με διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, ώστε να βελτιώνουν τις επιδόσεις τους, να κάψουν λίπος ή να αυξήσουν την αντοχή τους.

 Το smartwatch διαθέτει επίσης λειτουργίες παρακολούθησης της υγείας με ένα 12-channel σύστημα παρακολούθησης καρδιακού παλμού για ακριβέστερη μέτρηση από τις προηγούμενες γενιές συσκευών. Επιπλέον, έχει μια νέα διασκεδαστική λειτουργία, το «Sleep Animal», η οποία μετά από 7 μέρες χρήσης δείχνει στο χρήστη ένα ζωάκι που αντιπροσωπεύει καλύτερα τη κατάσταση του ύπνου τους. 

Smarter every wear: Xiaomi Watch 2

Ως μέρος της νέας σειράς προϊόντων AIoT, το Xiaomi Watch 2 προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία με υπέροχες λειτουργίες και κομψό σχεδιασμό.

Το Xiaomi Watch 2 κυκλοφορεί με το λογισμικό Wear OS για ομαλή  και σταθερή εμπειρία χρήσης. Διαθέτει πέντε από τα πιο χρησιμοποιημένα apps καθώς και υποστήριξη για πάνω από 200 άλλες εφαρμογές τρίτων, δίνοντας στους χρήστες μια μεγάλη γκάμα επιλογών. Με τον επεξεργαστή Snapdragon W5+Gen 1 Wearable platform η συσκευή εγγυάται σταθερή απόδοση. Η dual core αρχιτεκτονική προσφέρει επιδόσεις μεγάλων ταχυτήτων και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, για διάρκεια ζωής της μπαταρίας μεγέθους 495mAh  που φτάνει μέχρι και τις 65 ώρες σε μια τυπική χρήση. Η συσκευή διαθέτει επίσης 32GB αποθηκευτικό χώρο.

Με κομψό και σοφιστικέ σχεδιασμό, το Xiaomi Watch 2 διαθέτει μια οθόνη AMOLED στις 1,43 ίντσες και ένα πλαίσιο από κράμα αλουμινίου. Με βάρος περίπου 37g, το νέο αυτό smartwatch είναι άνετο στο χέρι κατά την άσκηση και τον ύπνο. Το smartwatch κυκλοφορεί με μαύρο ή ασημένιο λουράκι και διαθέτει σειρά από άλλες επιλογές, ξεχωριστά, για να καλύψει κάθε στυλ και προτίμηση.

Το Xiaomi Watch 2 έχει λειτουργία remote camera για πρώτη φορά, μέσα από την οποία οι χρήστες μπορούν να δουν τι «βλέπει» η κάμερα του κινητού τους κατευθείαν στον καρπό τους για καλύτερες λήψεις και βίντεο. Ένα τέλειο εργαλείο για τους λάτρεις της φωτογραφίας και του βίντεο.

Επιπλέον, το Xiaomi Watch 2 υποστηρίζει πάνω από 160 λειτουργίες άσκησης, μεταξύ αυτών και χειμερινά αθλήματα και μπορεί να καταγράψει αποστάσεις και τη μέση ταχύτητα σε κάθε διαδρομή σκι. Το dual-band L1+L5 GNSS βοηθά τους χρήστες να γνωρίζουν πού βρίσκονται στο χιόνι ή σε άλλα δύσκολα περιβάλλοντα. Έχοντας συνεργασία με την Strava, η Xiaomi έχει επεκτείνει τη συνεργασία της με τη Suunto για το Xiaomi Watch 2. Έτσι, οι χρήστες μπορούν να συγχρονίζουν τα δεδομένα ύπνου και άθλησής τους μεταξύ του Mi Fitness και αυτών των εφαρμογών εύκολα, ώστε να μη διακόπτεται η καταγραφή κατά τη χρήση του Xiaomi Watch 2.

To Xiaomi Watch 2 προσφέρει βελτιωμένη και ακριβέστατη παρακολούθηση της υγείας με έναν νέο 12-channel αισθητήρα παρακολούθησης καρδιακού ρυθμού. Ο βελτιωμένος αλγόριθμος παρακολούθησης ύπνου μετράει το οξυγόνο στο αίμα καθώς και την αναπνοή του χρήστη για μια λεπτομερή ανάλυση των δεδομένων. Επιπλέον, το Mi Fitness App έχει τη νέα λειτουργία Sleep Animals, η οποία μετά από 7 μέρες χρήσης δείχνει στο χρήστη ένα ζωάκι που αντιπροσωπεύει καλύτερα την κατάσταση ύπνου του.

Loading