Xiaomi Sound: Το νέο έξυπνο ηχείο της εταιρείας για ήχο 360° Surround

Εκτός από τα Xiaomi Mi MIX 4 και Mi Pad 5 / 5 Pro, η εταιρεία αποκάλυψε στην πρόσφατη παρουσίαση της και ένα νέο έξυπνο ηχείο. Ο λόγος για το Xiaomi Sound, το οποίο υποστηρίζει την τεχνολογία Hi-Res Audio, αλλά και την τεχνολογία Harman AudioEFX που ρυθμίζει την απόδοση του ηχείου (μπάσα, ένταση, treble) με μεγάλη ακρίβεια.

Με κυλινδρικό σχεδιασμό και αναπαραγωγή ήχου 360° Surround, το Xiaomi Sound υπόσχεται την ίδια ηχητική εμπειρία απ’ όποια θέση και αν βρίσκεται ο ακροατής. Η διαχείριση της αναπαραγωγής και της έντασης γίνεται από το πάνω μέρος, ενώ ένα μικρό LED φως υποδεικνύει την κατάσταση του ηχείου.

xiaomi-sound-1.jpg

Η συνολική ισχύς φτάνει τα 12W, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να συνδυάσεις έως οκτώ Xiaomi Sound για μια πιο ολοκληρωμένη εμπειρία. Σημειώστε ότι υποστηρίζει και την τεχνολογία UWB για άμεση επικοινωνία με συμβατές συσκευές (π.χ. το Mi MIX 4).

Δεν έχει γίνει γνωστό αν θα κυκλοφορήσει εκτός Κίνας, στην οποία είναι διαθέσιμο στα 499 yuan (περίπου €65).

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading