Xiaomi TV Q2: Η νέα σειρά τηλεοράσεων 4K QLED σύντομα και στην Ελλάδα

Η νέα σειρά Xiaomi TV Q2, διαθέσιμη σε τρεις διαστάσεις (50'', 55'' και 65''), προσφέρει στους θεατές εξαιρετική ποιότητα εικόνας με την τελευταία τεχνολογία Quantum Dot Display.

Αυτή η high-end τηλεόραση με ανάλυση 4K Ultra-HD έχει σκοπό να αναδείξει κάθε οπτική εμπειρία με ζωντανά, ρεαλιστικά χρώματα και με πιο ομαλές μεταβάσεις σε περιεχόμενο γρήγορης κίνησης για κορυφαία οπτική ψυχαγωγία.

xiaomi-tv-q2-series.jpg

Με τα Dolby Vision IQ και Dolby Atmos, το πανίσχυρο οπτικοακουστικό δίδυμο, σε συνδυασμό με τους αισθητήρες φωτός περιβάλλοντος της τηλεόρασης, η σειρά Xiaomi TV Q2 μπορεί έξυπνα να εντοπίσει τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος και να κάνει τις απαραίτητες προσαρμογές στην εικόνα, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εκπληκτική και απρόσκοπτη απόδοση ήχου. Μια καθηλωτική κινηματογραφική εμπειρία για κάθε λάτρη της εικόνας και του ήχου.

xiaomi-tv-q2-series-1.jpg

Επιπλέον, για πρώτη φορά σε Xiaomi TV, η σειρά κυκλοφορεί με ενσωματωμένο σύστημα Google TV, το οποίο προσφέρει στους θεατές ειδικά επιλεγμένο περιεχόμενο και ατελείωτες πηγές ψυχαγωγίας. Η συσκευή της τηλεόρασης λειτουργεί και ως πίνακας ελέγχου του έξυπνου σπιτιού σας μέσω του Google Assistant, δίνοντας τη δυνατότητα σε κάθε χρήστη να ελέγχει διάφορους χώρους μόνο με τη φωνή του. Η σειρά έρχεται με προεγκατεστημένη την εφαρμογή Xiaomi TV+, δίνοντας στους θεατές περισσότερες επιλογές περιεχομένου, από ζωντανά προγράμματα μέχρι blockbusters. Όσα χρειάζεστε είναι εδώ, όλα σε μια οθόνη.

Σύντομα θα ακολουθήσουν νέα σχετικά με τη διαθεσιμότητα στην Ελληνική αγορά. Οι τιμές για την Ευρώπη ορίστηκαν στα €599 (50''), €699 (55'') και €899 (65'').

Loading