Your Phone: Εκτροπή κλήσεων από Android smartphone στο Windows PC!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα και χρήσιμη λειτουργία προσθέτει η Microsoft στην εφαρμογή Your Phone για το λειτουργικό σύστημα Windows 10, χάριν στην οποία θα μπορείς να απαντάς στις εισερχόμενες κλήσεις του Android smartphone σου απευθείας από τον υπολογιστή σου.

Η νέα λειτουργία έγινε διαθέσιμη ήδη στους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα Windows Insiders και συμπληρώνει τις προηγούμενες δυνατότητες παρακολούθησης των γραπτών μηνυμάτων και ειδοποιήσεων του Android smartphone στο Windows PC. Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να βελτιώσεις την παραγωγικότητα σου αφήνοντας στην άκρη το smartphone όταν εργάζεσαι σε Windows PC.

Μόλις γίνει διαθέσιμη η λειτουργία εκτροπής των κλήσεων για όλους (λογικά τον επόμενο μήνα με το Windows 10 November 2019 Update), θα χρειαστεί να έχεις smartphone με λειτουργικό σύστημα Android 7 Nougat ή μεταγενέστερη έκδοση και εγκατεστημένη την εφαρμογή Your Phone από το κατάστημα Google Play.

Για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις, η Microsoft διευκρινίζει τις δυνατότητες της νέας λειτουργίας:

  • Απάντηση εισερχόμενων κλήσεων από τον υπολογιστή
  • Πραγματοποίηση τηλφωνικών κλήσεων από τον υπολογιστή μέσω της Λίστας Επαφών ή τον dialer που συμπεριλαμβάνεται στην desktop εφαρμογή Your Phone
  • Απόρριψη εισερχόμενων κλήσεων από τον υπολογιστή με δυνατότητα αποστολής προκαθορισμένου γραπτού μηνύματος ή εκτροπή απευθείας στον τηλεφωνητή
  • Απρόσκοπτη μετάβαση κλήσης από το smartphone στον υπολογιστή
  • Πρόσβαση στο ιστορικό κλήσεων από τον υπολογιστή και δυνατότητα εμφάνισης του αριθμού στο dialer με ένα κλικ.

[Microsoft]

Loading