YouTube: Δοκιμάζει «αιωρούμενα» σχόλια όταν βλέπεις fullscreen σε Android

Η εφαρμογή του YouTube σε Android συσκευές έχει υποστεί κατά καιρούς πολλές αλλαγές, σε μία προσπάθεια της Google να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη στην πλατφόρμα της. Μία τέτοια αλλαγή αφορά και το νεόφερτο «αιωρούμενο» παράθυρο στην ενότητα των σχολίων στο περιβάλλον του Youtube κατά τη διάρκεια της προβολής ενός video.

Όταν ο χρήστης μεταβαίνει σε full-screen για να παρακολουθήσει το video, η ενότητα των σχολίων αυτομάτως εξαφανίζεται. Η διαφορά ωστόσο έγκειται στα live streaming video, όπου τα σχόλια των χρηστών που πραγματοποιούνται εκείνη την ώρα εμφανίζονται δεξιά της οθόνης, παρέχοντας στους θεατές μία live περιγραφή με ποικίλες απόψεις και σχόλια.

Όπως αναφέρει το Android Police, ορισμένοι Android χρήστες αντίκρισαν το «αιωρούμενο» παράθυρο σχολίων στο Youtube, τη στιγμή που παρακολουθούσαν ένα video σε full-screen. Μάλιστα, κατά την εμφάνιση του παραθύρου παρέχεται συγχρόνως η δυνατότητα ημι-ελαχιστοποίησης για την καλύτερη ανάγνωση των σχολίων.

Το νέο «αιωρούμενο» παράθυρο σχολίων στο Youtube ενδεχομένως να προσφέρει μία διαφορετική ματιά στην εμπειρία των Android χρηστών, ωστόσο, δεν έχει γίνει προς το παρόν πλήρως κατανοητό κατά πόσο είναι διασκεδαστικό να συμβαίνει στις κινητές συσκευές. 

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

[via]

Loading