YouTube: Δωρεάν παρακολούθηση 4000+ τηλεοπτικών επεισοδίων με διαφημίσεις στις ΗΠΑ

Το YouTube εμπλουτίζει ακόμη περισσότερο τον κατάλογο με το δωρεάν περιεχόμενο δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν σχεδόν 4000 τηλεοπτικά επεισόδια, απλά θα πρέπει αν αποδεχτούν πως μέσα σε αυτά θα υπάρχουν διακοπές για διαφημίσεις.

Ανάμεσα στα διαθέσιμα shows συμπεριλαμβάνονται τα Hell’s Kitchen, Heartland και Andromeda. Επίσης, το YouTube έχει στον κατάλογο του περισσότερες από 1500 ταινίες των Disney, Warner Bros., Paramount Pictures, Lionsgate, FilmRise κ.ά. που επίσης είναι διαθέσιμες για δωρεάν παρακολούθηση και μέσα στον Μάρτιο προστέθηκαν τα Legaly Blonde, Gone in Sixty Seconds και Runaway Bride.

Η εταιρεία αναφέρει ότι περισσότεροι από 135 εκατομμύρια χρήστες στις ΗΠΑ χρησιμοποιούν το YouTube στις τηλεοράσεις τους για να παρακολουθήσουν περιεχόμενο, επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι προσθέτει πολύ δωρεάν περιεχόμενο για να τους κρατά ενεργούς στην υπηρεσία της. Φυσικά, τα έσοδα από την εμφάνιση διαφημίσεων θα εκτοξευθούν για την εταιρεία.

Να σημειώσουμε ότι το δωρεάν περιεχόμενο είναι προσβάσιμο μόνο για τους χρήστες στις ΗΠΑ και μένει να δούμε αν η Google θα πάρει την απόφαση για κάτι ανάλογο και σε άλλες χώρες.

[YouTube]

Loading