YouTube: Φέρνει τη λειτουργία PiP και στο iOS

Η πλατφόρμα του YouTube υποστηρίζει τη λειτουργία picture-in-picture για συσκευές Android από το 2018 και όπως φαίνεται ξεκίνησε να δοκιμάζεται και για τους χρήστες iOS στις ΗΠΑ.

Επί του παρόντος, το YouTube καλεί τους Premium συνδρομητές να δοκιμάσουν τη νέα λειτουργία, που ουσιαστικά θα τους επιτρέπει να παρακολουθούν video ή να ακούν την αγαπημένη τους μουσική ενώ παράλληλα θα χρησιμοποιούν άλλες εφαρμογές.

Η περίοδος για τη δοκιμαστική περίοδο της λειτουργίας picture-in-picture για τους συνδρομητές του YouTube Premium που κατέχουν συσκευές iOS και βρίσκονται στις ΗΠΑ λήγει στις 31 Οκτωβρίου.

youtube-pip-ios-1.jpg


Εάν επιθυμείτε να δοκιμάσετε τη λειτουργία picture-in-picture, πρέπει να μεταβείτε στην ειδική ενότητα που έχει δημιουργήσει η Google, Try experimental new features στον επίσημο ιστότοπο της. Η συγκεκριμένη ενότητα αποτελεί ένα αποκλειστικό προνόμιο των συνδρομητών του YouTube Premium.

Σημειώνεται ότι ορισμένοι χρήστες έχουν αναφέρει ότι μπορεί να χρειαστεί να διαγράψετε και να εγκαταστήσετε ξανά την εφαρμογή YouTube για να λειτουργήσει το picture-in-picture.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Loading