YouTube Rewind: Οριστικά τέλος στις αμφιλεγόμενες ετήσιες ανασκοπήσεις

Παρά τις έντονες κριτικές, πολλοί αγαπήσαμε τα videos του YouTube Rewind γιατί ουσιαστικά αποτελούσαν μια ανασκόπηση κάθε έτους με τα πιο viral videos, σημαντικά γεγονότα, αξέχαστα memes αλλά και αγαπημένα μουσικά κομμάτια, με ταυτόχρονη παρουσία λατρεμένων διασημοτήτων. Ωστόσο, το YouTube ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει αυτά τα Rewind videos.

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι θα γιορτάσει με διαφορετικό τρόπο φέτος τους δημιουργούς της για να προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία στους χρήστες της και αναμένει από τους δημιουργούς της τα δικά τους Rewinds.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Rewinds που δημοσιεύτηκαν το 2019 και το 2018 – το 2020 δεν δημοσιεύτηκε λόγω της πανδημίας της Covid-19 – απέσπασαν πολυάριθμες αρνητικές κριτικές, κατηγορώντας το YouTube ότι ήταν «άδικο» με το να μην συμπεριλαμβάνει στο video ορισμένους δημιουργούς και τάσεις.

Ωστόσο, το YouTube υποστηρίζει ότι η απόφαση να σταματήσει τη δημιουργία των Rewinds δεν επήλθε μετά τον καταιγισμό των αρνητικών κριτικών, αλλά για μια καλύτερη εμπειρία προς τους χρήστες του.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr


Loading