YouTube Super Thanks: Ο νέος τρόπος να στηρίξεις τους αγαπημένους σου δημιουργούς

Ύστερα από την ανακοίνωση της YouTube για την κυκλοφορία της λειτουργίας Shorts, η εταιρεία προσθέτει μία νέα δυνατότητα, ονομαζόμενη Super Thanks, προκειμένου να βοηθήσει τους συνδρομητές της να «ευχαριστήσουν» τους αγαπημένους τους δημιουργούς.

Όπως αναφέρεται στο επίσημο blog του YouTube, οι χρήστες θα μπορούν πλέον να αγοράσουν το Super Thanks για τους αγαπημένους τους δημιουργούς για να «εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους και να δείξουν υποστήριξη».

Η λειτουργία θα εμφανίζεται με ένα εικονίδιο σε σχήμα καρδιάς με το σύμβολο του δολαρίου δίπλα στο κουμπί της λήψης. Πατώντας το συγκεκριμένο εικονίδιο, οι χρήστες θα αγοράζουν ένα Super Thanks. Κατά την αγορά ενός Super Thanks, θα δουν ένα κινούμενο GIF και ένα ξεχωριστό, πολύχρωμο πεδίο για να κάνουν ένα σχόλιο για την αγορά τους. Με βάση αυτό το σχόλιο, οι δημιουργοί θα μπορούν να ανταποκρίνονται ευκολότερα στους θαυμαστές τους.

Επί του παρόντος, η δυνατότητα του Super Thanks είναι διαθέσιμη στις τιμές των: $2, $5, $10 και $50. Επιπλέον, έχει τεθεί σε δοκιμαστική εφαρμογή σε 68 χώρες για υπολογιστές και κινητές συσκευές. Η YouTube σχεδιάζει να διαθέσει το νέο χαρακτηριστικό για όλους τους δημιουργούς στην πλατφόρμα της εντός του έτους.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[YouTube]

Loading