YouTube: Δοκιμάζει λειτουργία για videos 15 δευτερολέπτων, όπως το TikTok

Η τεράστια επιτυχία που έχει σημειώσει το TikTok ήταν αναμενόμενο ότι θα ωθήσει και τις άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας στην απόφαση να επιχειρήσουν κάτι παρόμοιο. Ήδη η Facebook πειραματίζεται με τα Lasso και Reels για τη δημιουργία μίνι videos διάρκειας έως 15 δευτερολέπτων, ενώ τώρα μαθαίνουμε πως κάτι παρόμοιο ετοιμάζει και η Google για το YouTube.

Για την ακρίβεια, η Google έχει ανοίξει τη συγκεκριμένη δυνατότητα για ορισμένους χρήστες της εφαρμογής YouTube σε συσκευές Android και iOS, με τη διαφοροποίηση ότι οι χρήστες θα μπορούν να συνενώσουν αυτά τα μίνι videos σε ένα μεγαλύτερης διάρκειας. Φυσικά, η εταιρεία θα πρέπει να εμπλουτίσει αυτές τις δημιουργίες και με τα εξτραδάκια που προσφέρει το TikTok, όπως φίλτρα AR, stickers, κοινότητες κλπ. για να τραβήξει το ενδιαφέρον του κοινού.

Δεν γνωρίζουμε πότε θα γίνει το γενικότερο λανσάρισμα και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα προχωρήσει, διότι μπορεί να έχεις τον κόσμο και τους πόρους για να φτιάξεις κάτι παρόμοιο, αλλά αυτό δεν μεταφράζεται απαραίτητα σε επιτυχία. Αρκεί να δει κανείς την ξεκάθαρα αποτυχημένη ενσωμάτωση των YouTube Stories

[Google]

Loading