Ακουστικά 1MORE: Απολαυστικός Ήχος Υψηλής Ευκρίνειας!

[Δ.Τ.]

Η 1MORE διαθέτει μια μεγάλη γκάμα από Aκουστικά Υψηλής Ευκρίνειας και Τεχνολογίας που θα ικανοποιήσουν με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες και του πλέον απαιτητικού χρήστη.

Ας γνωρίσουμε τα Κορυφαία Μοντέλα:

1ΜΟRE H1707

Το νέο ζευγάρι ακουστικών 1More διαθέτει τεχνολογία Piezo Ceramic Driver το οποίο δίνει την δυνατότητα στο H1707 να παρέχει επέκταση υψηλής συχνότητας που φτάνει τα 40kHz για την αναπαραγωγή αρχείων υψηλής ανάλυσης. Ο σύνθετος μεταλλικός οδηγός 40mm και η ισχυρή αλλά και γρήγορη μονάδα αναπλήρωσης μπάσων, είναι εμπνευσμένα από τα προτερήματα που προσφέρουν οι κλασικές επιλογές μεγαφώνων.

1MORE H1005 USB Gaming

Το νέο ζευγάρι ακουστικών της 1More σειράς H1005 USB Gaming, είναι ελαφρύ, ιδανικό για πολύωρη χρήση, διαθέτει υψηλής ποιότητας 7.1 Surround ήχο ο οποίος σε συνδυασμό με την 50mm σύγχρονη μονάδα δόνησης και το σύστημα απομόνωσης εξωτερικών θορύβων βάζουν και τον πιο απαιτητικό gamer κυριολεκτικά "μέσα στο παιχνίδι῾῾. Αναμένεται σύντομα.

1MORE Dual Driver ANC Lightning

Tα νέα ακουστικά της 1MORE σειράς Dual Driver ANC Lightning έρχονται με έναν ενσωματωμένο ελεγκτή 5 σε 1 που φιλοξενεί όχι μόνο τις συνηθισμένες επιλογές ελέγχου όπως του μικροφώνου, αναπαραγωγής και έντασης ήχου, αλλά και ένα DAC ο οποίος σε συνδυασμό με τον ενεργό διακόπτη ακύρωσης θορύβου (ANC) εξαλείφει τον εξωτερικό θόρυβο. Απόλυτα συμβατό με όλες τις συσκευές Apple - MFI , οι λειτουργίες είναι όλες χωρίς extra μπαταρία καθώς αντλεί ενέργεια από το iPhone ή το iPad σας προσφέροντας απεριόριστη αυτονομία για υψηλής ποιότητας ακροάσεις.

1MORE Triple Driver

Το ζευγάρι ακουστικών της 1MORE σειράς Triple Driver συμβατό με apple συσκευές, είναι σχεδιασμένο από τον βραβευμένο με Grammy, sound engineer Luca Bignardi, να προσφέρουν εξαιρετική ακουστική εμπειρία με αξεπέραστη δυναμική ισχύ. Διαθέσιμο σε 2 εκδόσεις (Black & Titanium).

1MORE Quad Driver

Τα βραβευμένα ακουστικά της 1MORE σειράς Quad driver διαθέτουν τέσσερις οδηγούς δυναμικού άνθρακα και οι 3εις ισορροπημένους βραχίονες ώστε παρέχουν αξεπέραστη δυναμική ισχύ χωρίς καμία απώλεια στην ποιότητα του ήχου. Συμβατό με όλες τις apple συσκευές.

Θα βρείτε όλα τα Ακουστικά 1MORE στο www.salasheadphones.gr.

Advertisements

About Sani

Gotta catch 'em all #Pokemon #Darkpony
This entry was posted in Headsets. Bookmark the permalink.