2020 Game: Παίξε το δωρεάν side-scroller για να φτάσεις στο 2021

Μπορεί κανείς να μη θέλει να θυμάται τα κοσμογονικά γεγονότα του 2020, μιας χρονιάς που σημαδεύτηκε από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αυστραλία, την πανδημία COVID19, την καραντίνα, τις επεισοδιακές προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ κλπ., παρόλα αυτά, ο Max Garkavyy φιλοδοξεί να χρησιμοποιήσει αυτό το υλικό για να παρατήσει τη δουλειά του και να ασχοληθεί ολοκληρωτικά με τη δημιουργία video games.

Ως πρώτο δείγμα ικανοτήτων παρουσιάζει ένα πολύ απλοϊκό side-scrolling platform game με τίτλο “2020 Game”, το οποίο μπορείτε να παίξετε εντελώς δωρεάν μέσα από τον web browser. Στόχος να φτάσεις στο 2021 ξεπερνώντας τα εμπόδια που εμφανίζονται στην πορεία (όπως πυρκαγιές, πλυμμήρες, κορωνοϊοί) χρησιμοποιώντας τα βελάκια και το Space για να πηδάς.

Μέχρι στιγμής, ο Garkavyy έχει μαζέψει περισσότερα από $25.000 από δωρεές και έχει θέσει ως όριο τα $30.000 για να ακολουθήσει την καριέρα του video game developer. Μπορείτε να παίξετε το “2020 Game” από εδώ και αν θέλετε να στηρίξετε την προσπάθεια από εδώ.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading