Adidas miCoach Smart Run: Το νέο έξυπνο ρολόι για δρομείς κυκλοφορεί την 1η Νοεμβρίου

Η Adidas ανακοίνωσε επίσημα το δικό της "έξυπνο ρολόι" ειδικά σχεδιασμένο για δρομείς, το οποίο θα κυκλοφορήσει την 1η Νοεμβρίου σε τιμή $399.99.

adidas_micoach-smart-run

Το Adidas miCoach Smart Run διαθέτει έγχρωμη οθόνη αφής 1.45'' TFT LCD (184 x 184) με επικάλυψη Gorilla Glass, αποθηκευτικό χώρο 4GB, μπαταρία 410mAh και χρησιμοποιεί λειτουργικό σύστημα Android 4.1.1 Jelly Bean. Ζυγίζει 79gr και έχει πάχος 15.6mm.

Σε ό,τι αφορά τις λειτουργίες, το νέο Adidas miCoach παρακολουθεί τους παλμούς απευθείας από τον καρπό του χρήστη (με οπτική τεχνολογία), καταγράφει τον διασκελισμό του με το ενσωματωμένο επιταχυνσιόμετρο, υπολογίζει την ταχύτητα, τη διαδρομή και την απόσταση που διανύει μέσω GPS και προσφέρει τη δυνατότητα να ακούς μουσική (MP3 player) ή να καθοδηγείσαι μέσω Bluetooth, χωρίς δηλαδή να χρειάζονται καλώδια ή άλλα music players.

adidas_micoach-smart-run_1

Ο δρομέας μπορεί να προκαθορίζει τη διαδρομή και τον τρόπο προπόνησης (ταχύτητα, ρυθμό κλπ.) προτού ξεκινήσει, έτσι ώστε να δέχεται τις απαραίτητες οδηγίες κατά τη διαδρομή. Τέλος, όλα τα επερχόμενα updates των διαφόρων λειτουργιών θα γίνονται OTA (over-the-air).

[PR]

Loading