Age of Empires Mobile: Ανακοινώθηκε επίσημα και έρχεται μέσα στο 2024!

Η Microsoft θα προσπαθήσει για άλλη μια φορά να φέρει τη δημοφιλή σειρά παιχνιδιών Age of Empires σε smartphones και tablets. Η εταιρεία αποκάλυψε πολλές περισσότερες πληροφορίες για το Age of Empires Mobile κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης και ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024.

Η επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού εγκαινιάστηκε μαζί με ένα νέο trailer που μας δείχνει gameplay από τον mobile τίτλο. Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Timi Studio και μπορείτε τώρα να συμμετέχετε στις προεγγραφές σε συσκευές iOS και Android. Η προεγγραφή θα σας προσφέρει επίσης μερικά επιπλέον αντικείμενα εντός του παιχνιδιού όταν κυκλοφορήσει το Age of Empires Mobile.

Στην ιστοσελίδα αναφέρεται ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει με τέσσερις πολιτισμούς (Γάλλους, Ρωμαίους, Κινέζους και Βυζαντινούς). Θα μπορείτε επίσης να παίξετε με ιστορικούς χαρακτήρες όπως ο Μπαρμπαρόσα, η βασίλισσα του Σαβά και άλλοι. Ακολουθεί μια σύντομη περίληψη:

Βυθιστείτε σε μια επική εμπειρία πολεμικής στρατηγικής με πλούσιο έλεγχο σε πραγματικό χρόνο, εκπληκτικά γραφικά και ιστορικούς ήρωες σε μεγάλα πεδία μάχης. Αρπάξτε τα ηνία της αυτοκρατορίας σας, συγκεντρώστε συμμάχους από κάθε γωνιά του πλανήτη και διεκδικήστε την κάποτε λαμπρή δόξα σας! Ελάτε μαζί μας σε μια κατάκτηση που δεν μοιάζει με καμία άλλη!

Η Microsoft δημοσίευσε και ένα δεύτερο βίντεο που αναλύει λίγο βαθύτερα την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Πολλοί από τους προγραμματιστές του παιχνιδιού στην Timi χαρακτηρίζουν τους εαυτούς τους φανατικούς οπαδούς των παιχνιδιών Age of Empires. Ένα στοιχείο της mobile έκδοσης περιλαμβάνει μάχες μεγάλης κλίμακας, όπου εκατοντάδες online παίκτες θα παίζουν σε μία οθόνη.

Θα υπάρχει επίσης υποστήριξη μάχης 1-on-1 PvP και έμφαση σε χαρακτηριστικά πριν από τη μάχη που συνήθως δεν υπάρχουν στα παιχνίδια AoE για PC ή Xbox. Όσοι προτιμούν την single-player εμπειρία θα μπορούν φυσικα να παίζουν το παιχνίδι μόνοι τους, χτίζοντας την αυτοκρατορία τους και εξερευνώντας τον κόσμο μόνοι τους.

Age of Empires Mobile - [Google Play Link]

Age  of Empires Mobile - [App Store Link]

Loading