Alan Wake Remastered: Πρώτο trailer και ημερομηνία κυκλοφορίας

Με αφορμή την εκδήλωση της Sony για το PlayStation 5, η Remedy Entertainment αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας και ένα νέο trailer για το Alan Wake Remastered, καθώς και ορισμένες ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη δουλειά που έχει γίνει.

Το Alan Wake Remastered βασίζεται στην PC έκδοση του παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 2010 και όχι σε αυτήν του Xbox 360. Το gameplay θα παραμείνει ακριβώς το ίδιο, αλλά έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις σε οτιδήποτε αφορά τα γραφικά και τις cutscenes. Η “ανακαίνιση” έγινε με τη βοήθεια της D3T, η οποία έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με κορυφαία ονόματα του χώρου, όπως οι SEGA, 2K και CD Projekt RED.

Στο πακέτο του Alan Wake Remastered συμπεριλαμβάνεται υποστήριξη για ultra-wide οθόνες χωρίς περιορισμό στο frame rate και τεχνολογία DLSS, αλλά οι απαιτήσεις συστήματος δεν είναι ιδιαίτερα υψηλές για να το απολαύσεις σε όλο του το μεγαλείο (Intel Core 3ης γενιάς CPU και Nvidia GeForce 1060 με 4GB VRAM). Εκτός από το βασικό παιχνίδι θα βρούμε και τα δύο expansions (The Signal, The Winter), όπως και σχολιασμό από τον σεναριογράφο Sam Lake.

Στην υπόθεση του παιχνιδιού ακολουθούμε τον συγγραφέα Alan Wake σε ένα απεγνωσμένο ταξίδι να εντοπίσει την χαμένη σύζυγο του, Alice. Μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της από την πόλη Bright Falls (εμφανείς οι επιρροές από το Twin Peaks) εντοπίζει σελίδες από μια ιστορία τρόμου που υποτίθεται ότι είχε γράψει ο ίδιος, αλλά δεν το θυμάται. Σύντομα, ο Alan αρχίζει να αμφισβητεί τη νοητική του κατάσταση, καθώς σελίδα με τη σελίδα η ιστορία ζωντανεύει μπροστά στα μάτια του. Μια υπερφυσική δύναμη του κακού έχει καλύψει τα πάντα και τους πάντες, στρέφοντας τους εναντίον του. Πλέον δεν έχει καμία επιλογή παρά να τους αντιμετωπίσει έχοντας ώς όπλα του έναν φακό και ένα πιστόλι.

Το Alan Wake Remastered θα κυκλοφορήσει στις 5 Οκτωβρίου 2021 για Windows PC (μέσω του Epic Games Store) και για πρώτη φορά σε PS4 και PS5.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading