Aliens: Dark Descent, ανακοινώθηκε το νέο squad action game

Συνεχίζουμε από τις ανακοινώσεις του Summer Game Fest με τη νέα προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών που είναι εμπνευσμένα από το Aliens. Αυτή τη φορά παίρνει τη σκυτάλη τη Tindalos Interactive, γνωστή για τα real-time strategy παιχνίδια Battlefleet Gothic: Armada (στημένα στον κόσμο του Warhammer 40000), η οποία αποκάλυψε το Aliens: Dark Descent.

Πρόκειται για ένα ομαδικό action game όπου καλείσαι με την ομάδα σου να παρεισφρύσεις μέσα σε μεγάλες περιοχές, να αναχαιτίσεις τα εχθρικά Xenomorphs και φυσικά να επιβιώσεις. Οι κινήσεις τις ομάδες θα πρέπει να είναι πολύ προσεγμένες, καθώς οι αντίπαλοι προσαρμόζονται γρήγορα στην τακτική που ακολουθείς και σε παίρνουν στο κυνήγι, ενώ ο θάνατος είναι μόνιμος.

Οι gamers έχουν την επιλογή διαμόρφωσης της ομάδας τους με χαρακτήρες διαφορετικών ικανοτήτων, θα υπάρχει σύστημα level up για τις ικανότητες και τον εξοπλισμό τους, αλλά και βάση που θα πρέπει να αναπτύξεις προκειμένου να πραγματοποιείς έρευνες για νέες τεχνολογίες που θα βελτιώσουν την ομάδα ακόμα περισσότερο.

Το Aliens: Dark Descent αναμένεται μέσα στο 2023 σε Windows PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S.

Loading