Αν σας αρέσει η ιδέα να σερφάρετε στο Διαδίκτυο από την τηλεόραση σας αλλά δυστυχώς δεν έχετε στην κατοχή σας μια Smart TV, ήρθε η ώρα να αποκτήσετε χάρη σε ένα μικροσκοπικό gadget. Ο λόγος για το HDMI dongle της Always Innovating που σύμφωνα με την εταιρεία μετατρέπει κάθε HDTV σε Smart TV!

H συσκευή είναι εξοπλισμένη με επεξεργαστή Texas Instruments Cortex A-9 OMAP 4 με ταχύτητα 1-1.8GHZ (ανάλογα με τις ρυθμίσεις που επιλέξετε), 1GB RAM και microSD κάρτα. Διαθέτει λειτουργικό σύστημα Android Ice Cream Sandwich, υποστηρίζει WiFi και Bluetooth και συνδέεται πανεύκολα στην τηλεόραση σας μέσω USB. Επιπλέον, έρχεται μαζί με τηλεκοντρόλ 9 κουμπιών με δυνατότητα αναγνώρισης φωνητικών εντολών και τεχνολογία NFC.

H Always Innovating αναμένεται να παρουσιάσει τη νέα συσκευή της στη CES 2012 αυτή τη βδομάδα και όπως υποστηρίζει είναι αρκετά πιθανό να δούμε την τεχνολογία της στον πυρήνα tablet ή άλλων συσκευών. Δείτε το HDMI dongle της εταιρείας (με Android Gingerbread) σε δράση στο video που ακολουθεί:


HDMI Dongle demo in hotel room

Φυσικά, όσοι επιθυμείτε μια πιο άμεση λύση -αν και όχι τόσο φορητή- για να αναβαθμίσετε την τηλεόραση σας σε Smart TV θυμίζουμε ότι κυκλοφορεί στη χώρα μας και το LG Smart TV Upgrader ST600 στην τιμή των €149.

[πηγή gizmag]
Advertisements