AMD

AMD: Διπλασίασε τον τζίρο της, Zen 4 και RDNA 3 μέσα στο 2022

Εξαιρετική η πορεία της AMD και ακόμη πιο φιλόδοξα τα σχέδια της για το κοντινό μέλλον. Η εταιρεία ανακοίνωσε διπλασιασμό του τζίρου της για το δεύτερο τρίμηνο σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό και στο πανηγυρικό κλίμα που επικρατούσε η CEO, Dr. Lisa Su, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για τις τεχνολογίες Zen 4 και RDNA 3.

Σύμφωνα με την κ. Su, οι πρώτοι επεξεργαστές Ryzen 7000 Series (κωδική ονομασία Raphael) που θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική Zen 4 κλίμακας 5nm θα είναι διαθέσιμοι μέσα στο 2022 παρά τα προβλήματα που επικρατούν παγκοσμίως στη βιομηχανία των ημιαγωγών. Από την άλλη, οι κάρτες γραφικών βασισμένες στην αρχιτεκτονική RDNA 3 θα είναι επίσης έτοιμες μέσα στο 2022, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουν αποφασίσει σε ποια κλίμακα θα γίνει η ανάπτυξη τους.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η AMD θα καταφέρει να τηρήσει το χρονοδιάγραμμα της σε μια τόσο δύσκολη συγκυρία.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

Loading