Αναβάθμιση σε Windows 10 με πολύ χαμηλό κόστος

Λίγες ημέρες απομένουν για το λανσάρισμα του Windows 11, με το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft να φέρνει μαζί του έναν νέο πιο μινιμαλιστικό και καθαρό σχεδιασμό, αλλά και πληθώρα νέων λειτουργιών που περιμένουμε να απογειώσουν την εμπειρία χρήσης στους υπολογιστές μας.

Η εταιρεία έχει επιβεβαιώσει πως η αναβάθμιση στη νέα έκδοση θα γίνεται εντελώς δωρεάν, αρκεί φυσικά να την υποστηρίζει ο υπολογιστής του χρήστη, επομένως, εάν για κάποιον λόγο δεν έχετε εγκατεστημένο το Windows 10 στη συσκευή σας, τώρα είναι μια καλή ευκαιρία να το αποκτήσετε σε πολύ χαμηλή τιμή και να είστε έτοιμοι για την αναβάθμιση στο Windows 11.

Για μια ακόμη φορά, το κατάστημα Keysworlds προσφέρει κλειδιά για λογισμικό της Microsoft σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, αλλά και συνδυασμούς Windows 10 με τη σουίτα Office για όσους θέλουν ολοκληρωμένη αναβάθμιση του υπολογιστή τους.

keysworlds-autumn.jpg

Χωρίς τη χρήση κουπονιού, θα βρείτε τα παρακάτω προϊόντα στις αναγραφόμενες τιμές:

Δηλώνοντας το κουπόνι KWSS50 στο ταμείο θα βρείτε τα παρακάτω πακέτα με έκπτωση 50% (οι αναγραφόμενες τιμές είναι οι τελικές).

Το κατάστημα Keysworlds είναι μια online πλατφόρμα πωλήσεων που ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές σε δημοφιλή λογισμικό της Microsoft (όπως Windows 10, Office 2016, Office 2019 κλπ.). Η διαδικασία της αγοράς είναι πανεύκολη και ταχύτατη: αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, το κατάστημα προχωρά στην αποστολή του κλειδιού στη διεύθυνση email που έχετε δώσε (ρίξτε μια ματιά και στον φάκελο Spam).

Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος ή εάν έχετε κάποια απορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα 24/7 στη διεύθυνση service @ keysworlds.com

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading