Ant-Man and the Wasp: Quantumania, η τρίτη ταινία ξεκινά την Phase 5 του MCU

Αν και το αρχικό πλάνο της Marvel ήταν να συμπεριλάβει την τρίτη ταινία του Ant-Man στην Phase 4, η εταιρεία αποφάσισε να την μεταφέρει στην Phase 5 όπως ανακοίνωσε στο SDCC 2022 μαζί με αρκετές ακόμη ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ταινία.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα βρει τον κεντρικό χαρακτήρα Scott Lang (aka Ant-Man) που ενσαρκώνει ο Paul Rudd να ενώνει τις δυνάμεις του με τους Hope van Dyne (Evangeline Lilly), Hank Pym (Michael Douglas) και Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) για να σώσει το Σύμπαν, ενώ σκοπεύει να γράψει και ένα βιβλίο. Ο κύριος αντίπαλος θα είναι ο Kang the Conqueror (Jonathan Majors), ο οποίος σύμφωνα με τη Marvel θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην Phase 5, κάτι που καταλάβαμε και από τον τίτλο της ταινίας Avengers: The Kang Dynasty.

Εκτός, όμως, από τον Kang, ο Ant-Man θα αντιμετωπίσει και τον M.O.D.O.K. που φημολογούταν ότι θα προστεθεί στο MCU μέσα στο 2021. Ακόμα μία προσθήκη στην ιστορία θα είναι ο Bill Murray, χωρίς να έχει γίνει γνωστός ο ρόλος του, ενώ θα βοηθήσει στην εξέλιξη της υπόθεσης και η Cassie Lang (Kathryn Newton) που ενδεχομένως θα ανοίξει τον δρόμο για τους Young Avengers.

Το Ant-Man and the Wasp: Quantumania θα ξεκινήσει την Phase 5 της Marvel στις 17 Φεβρουαρίου 2023.

Loading