AOC

AOC AGON PRO AG274QS: Τρομερή ταχύτητα και καθαρή εικόνα για eSports επαγγελματίες

Η AGON by AOC – μια από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και αξεσουάρ πληροφορικής στον κόσμο, προσθέτει στο χαρτοφυλάκιο της AGON PRO, την 27'' AGON PRO AG274QS, μια gaming οθόνη υψηλής ταχύτητας και με ρυθμό ανανέωσης 300 Hz. Εξοπλισμένη με ένα γρήγορο IPS panel και υποστηρίζοντας DisplayHDR 600, χρόνο απόκρισης 1 ms GtG και QHD ανάλυση, πετυχαίνει να ικανοποιήσει παίκτες και λάτρεις των esports, ειδικότερα τους θαυμαστές των FPS, battle royale και των αντίστοιχων τύπων παιχνιδιών.

Τα τρέχοντα μοντέλα της AGON PRO με Full HD, η 25" AG254FG (360 Hz) ή η 27" AG274FZ (260 Hz) αποδεικνύουν πως η εξαιρετική ταχύτητα μπορεί να συνδυαστεί με υψηλής ποιότητας IPS panels και με βραβευμένα σχέδια, με επίκεντρο τους gamers. Τώρα, με την AG274QS 27 ιντσών, η AGON by AOC φέρνει ακόμα πιο ευκρινή ανάλυση QHD (2560x1440 pixel) έως και 300 Hz που κόβει την ανάσα – μια από τις πρώτες οθόνες QHD με τόσο υψηλό ρυθμό ανανέωσης στην αγορά σήμερα.

aoc-agon-ag274os-3.jpg


Με μεγαλύτερο από διπλάσιο ρυθμό ανανέωσης από τις κοινές οθόνες παιχνιδιών με 144 Hz, η AG274QS εμφανίζει περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο, αποδίδοντας τη δράση με περισσότερη ρευστότητα και ακρίβεια. Ειδικά σε παιχνίδια FPS όπου τα χιλιοστά του δευτερολέπτου έχουν τρομερή σημασία, όσο πιο γρήγορα μπορεί ο χρήστης να δει έναν αντίπαλο που κρυφοκοιτάζει σε μια γωνία ή όσο πιο γρήγορα μπορεί να παρακολουθεί έγκαιρα τις ασταθείς κινήσεις των αντιπάλων, τόσο πιο γρήγορα μπορεί να αντιδράσει και να πάρει το πάνω χέρι.

Το 27 ιντσών γρήγορο IPS Panel - 3 πλευρών χωρίς πλαίσιο, της AG274QS διαθέτει ανάλυση QHD (2560x1440) και ρυθμό ανανέωσης 300 Hz – ονειρεμένες προδιαγραφές για τον σημερινό gamer. Χάρη στους χρόνους απόκρισης 1 ms GtG και 0,5 ms MPRT, η δράση με γρήγορο ρυθμό εμφανίζεται ομαλά και χωρίς ghosting στην οθόνη. Και μιας και υποστηρίζεται η τεχνολογία Adaptive-Sync και το AMD FreeSync Premium support, το tearing και το stuttering εξαλείφονται με τη χρήση μεταβλητού ρυθμού ανανέωσης.

aoc-agon-ag274os-1.jpg

Για να συνοδεύει τους παίκτες όχι μόνο σε παιχνίδια με γρήγορο ρυθμό, αλλά και σε φωτορεαλιστικές, καθηλωτικές εμπειρίες σε παιχνίδια με έναν παίκτη, η AG274QS διαθέτει την πιστοποίηση DisplayHDR 600. Η οθόνη μπορεί να φτάσει έως και 600 nits μέγιστη φωτεινότητα για να εμφανίσει λαμπερές, εντυπωσιακές εκρήξεις ή κατακόκκινα τοπία με εντυπωσιακό ηλιακό φως και έντονες σκιές την ίδια στιγμή.

H AG274QS, βραβευμένη οθόνη με red dot design award, ακολουθεί την ήδη επιτυχημένη συνταγή της AGON PRO: σχεδόν καθόλου περίγραμμα στις τρεις πλευρές της, που επιτρέπει την πολλαπλή ρύθμιση οθονών, logo projector που υπενθυμίζει στους θεατές το AGON PRO saga και προσαρμόσιμα και συγχρονιζόμενα εφέ RGB (Light FX) με άλλα εργαλεία AOC χάρη στο ολοκληρωμένο λογισμικό G-Menu. Πέρα από τις ρυθμίσεις εξατομίκευσης, η AG274QS διαθέτει μια στιβαρή μεταλλική βάση με μεγάλο εύρος ύψους, κλίσης, με ρυθμίσεις περιστροφής και προσανατολισμό περιστροφής.

aoc-agon-ag274os-2.jpg

Με 4 θύρες USB 3.2, η οθόνη μπορεί να λειτουργεί ως βάση για τη σύνδεση επιμέρους περιφερειακών όπως πληκτρολόγια και ποντίκια gaming, σετ ενσύρματων ακουστικών, κ.α. Με 2 ηχεία 5W με DTS ήχο, η AG274QS είναι εξαιρετικά δυνατή. Η οθόνη διαθέτει ενσωματωμένη βάση στήριξης για τα ακουστικά, που βοηθά επιπλέον στην τακτοποίηση των σταθμών gaming. Τέλος, το χειριστήριο QuickSwitch που συμπεριλαμβάνεται σε σφαιρικό σχήμα, κάνει ακόμη πιο εύκολη την προσαρμογή των ρυθμίσεων της OSD, ενώ μπορεί επίσης να ελεγχθεί μέσω του joystick ή του λογισμικού G-Menu.

Η AGON PRO AG274QS θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούνιο του 2022 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των €1199.

Loading