AOC

AOC GAMING Q27G2S/EU για gaming υψηλής ταχύτητας και υψηλής ανάλυσης με €349

Μία από τις κορυφαίες μάρκες οθονών gaming και ΙΤ αξεσουάρ στον κόσμο, η AGON by AOC, παρουσιάζει την AOC GAMING Q27G2S/EU, μια εξαιρετική gaming οθόνη που ταιριάζει στους σημερινούς λάτρεις της περιπέτειας της gaming σκηνής. Η 27’’ Q27G2S/EU διαθέτει ένα 10-bit IPS panel για ευρεία κάλυψη χρωμάτων, ανάλυση QHD για ευκρινείς λεπτομέρειες και ρυθμό ανανέωσης 165 Hz για γρήγορη, ανταγωνιστική εμπειρία gaming.

Για τις περιπέτειες που έρχονται

H AGON by AOC καλωσορίζει τους λάτρεις της περιπέτειας εκεί έξω με μια πολύ ελκυστική σύνθεση: μια gaming οθόνη που εναρμονίζεται όμορφα με τις προδιαγραφές υλικού ενός σύγχρονου gaming PC. Η ανάλυση QHD (2560 x 1440 pixels) είναι αυτή τη στιγμή ό,τι καλύτερο για τους παίκτες που θέλουν να ανέλθουν από το Full HD αλλά θέλουν επίσης να επιτύχουν και υψηλούς ρυθμούς καρέ με τις GPU τους. Μια οθόνη διάστασης 27 ιντσών ταιριάζει απόλυτα σε αυτήν την ανάλυση, δίνοντας καθαρά, ευκρινή γραφικά και πολύ βολική πυκνότητα pixel κατά 109 ppi, που δεν απαιτεί κλιμάκωση.

Οπλισμένη για κάθε επερχόμενη μάχη

Η Q27G2S/EU της AOC GAMING διαθέτει IPS panel που προσφέρει άνετες ευρείες γωνίες θέασης. Με βάθος χρωμάτων 10 bit, το panel μπορεί να παράγει 1,07 δισεκατομμύρια χρώματα και να δείχνει ακριβείς χρωματικές μεταβάσεις χωρίς χρωματικές ζώνες (ανάλογα με το οπτικό περιεχόμενο και τη συμπίεση που εφαρμόζεται). Το IPS panel εξασφαλίζει επίσης υψηλή κάλυψη χρωμάτων και εξαιρετική χρωματική ακρίβεια: εξαιρετικές δυνατότητες για επίδοξους YouTubers ή live streamers που θέλουν να επεξεργαστούν το υλικό τους και να το μοιραστούν με τις κοινότητές τους, ή για όσους θέλουν απλώς να απολαύσουν περιεχόμενο – είτε είναι παιχνίδι είτε μια ταινία – ακριβώς όπως προοριζόταν από τον video editor.

Εξαιρετικό ταίρι για έναν gaming υπολογιστή, η ανάλυση QHD της Q27G2S/EU προσφέρει αυξημένη ευκρίνεια σε σύγκριση με τις οθόνες Full HD, επιτρέποντας στους gamers να βλέπουν πιο καθαρές λεπτομέρειες, όπως έναν αντίπαλο σε απόσταση, πολύ πιο εύκολα. Ο ρυθμός ανανέωσης 165 Hz (χρησιμοποιώντας την είσοδο DisplayPort) της Q27G2S/EU κάνει το γρήγορο, ανταγωνιστικό gaming παιχνιδάκι, και με τη λειτουργία MBR (Motion Blur Reduction), η οθόνη επιτυγχάνει 1 ms MPRT, αφαιρώντας ουσιαστικά όλα τα τεχνικά σφάλματα ghosting.

H Q27G2S/EU υποστηρίζει το Adaptive-Sync και είναι NVIDIA G-SYNC Compatible, επομένως ο ρυθμός καρέ GPU μπορεί να συνδυαστεί με τον ρυθμό ανανέωσης της οθόνης, εξαλείφοντας το σκίσιμο και το τραύλισμα λόγω ασυμφωνίας καρέ. Η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου της οθόνης κάνει την οπτική ανατροφοδότηση στις εισόδους των παικτών σχεδόν άμεση, αντικατοπτρίζοντας τα γρήγορα, σπασμωδικά αντανακλαστικά τους.

Η Q27G2S/EU διαθέτει εργονομική βάση που προσφέρει τη δυνατότητα ρύθμισης ύψους, κλίσης, περιστροφής, ώστε κάθε χρήστης να μπορεί να την προσαρμόσει για μια υγιή στάση. Με τη σχεδίαση χωρίς πλαίσιο 3 πλευρών, η Q27G2S/EU είναι επίσης μια εξαιρετική οθόνη για πολλαπλά στησίματα που ενισχύονται περαιτέρω από την επιλογή βάσης VESA. Οι είσοδοι 2x HDMI και 1x DisplayPort επιτρέπουν τη σύνδεση πολλαπλών πηγών στην οθόνη, όπως υπολογιστή, δεύτερο υπολογιστή ή φορητό υπολογιστή, κονσόλα κ.λπ., αυξάνοντας την ευελιξία στις καθημερινές εργασίες.

Το OSD menu μπορεί να είναι προσβάσιμο μέσω των κουμπιών κάτω από το panel, ή χρησιμοποιώντας το λογισμικό G-Menu. Τα gaming χαρακτηριστικά της Q27G2S/EU συμπεριλαμβάνουν το Dial Point (crosshair overlay), τη λειτουργία AOC Game Colour (αύξηση/ μείωση κορεσμού), και έναν μετρητή καρέ. Επιπλέον διαθέτει τεχνολογία Flicker-free, που χρησιμοποιεί DC αντί για PWM για να προσαρμόσει την φωτεινότητα, όπως και τη λειτουργία Low Blue Mode που κάνει τα μεταμεσονύχτια gaming sessions πιο εύκολα για τα μάτια. 

Η AOC GAMING Q27G2S/EU θα είναι διαθέσιμη από το Νοέμβρη του 2021 στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των  €349.00.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading